Pemanis blog =)

Search

Monday, March 19, 2012

Kpop? dan tudung


Taktau pe motif..tapi haritu beli majalah Rapi 15 Mac..punca utama sebab nampak cover page Izara Aisyah..beliau cantik..pastu dalam majalah ada cara makeup ala kpop..oh love it..

Bila tengok artis korean diorang tumpukan pada kulit flawless dan mata..betol tak?
so sejuk je mata tengok kulit diorang..hehe mata diorang pun macam sangat adorable walaupun sepet..

Kalau tengok drama korea..diorang banyak berinteraksi guna mata..
pernah tengok drama korea ..Dream High? bila diorang nyanyi kita rasa macam nak menari sama

so apa motif kisah ni dengan gambar sy..ahaha


Esok 19/3/2012 boleh jenguk my blogshop SimplyStyle Collections kalau minat dengan design shawl ni ^_~


Kisahnya...
sebelum shoot gambar tudung ni rasa macam nak makeup mata ala kpop...sekali jadi popcorn..
then smudge kan je..comot pun comotlah..nasib baik kesalahan tak dapat dirakamkan oleh gambar..

kenapa square hijab sangat laris sekarang..
sebab orang dah rajin nak berbawal dan rajin iron tudung..
trust me..gnie dah ada banyak koleksi square hijab..sekali gosok je pastu dah malas nak gosok sebab tak mudah berkedut sangat..hehee..kalau nak gi kedai sarung je, pin bawah dagu then selempang..siap.. itulah kelebihan item yang bermaterial cotton :)

kenapa ek shawl ni namanya Zara..
haha..kalau ingat lagi drama Vanilla Coklat..
Cover drama tu kan polkadot..so..itula kesinambungan nya
Renung-renungkan dan selamat beramal

motif..kadang-kadang keadaan sekeliling, drama, majalah akan mempengaruhi kehidupan seharian kite waima nak letak nama anak pun kita pilih nama orang-orang yang berjaya/akhlak terpuji dengan harapan

Sekian 
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

6 comments:

starzieti said...

comelnye die. :)

Mr feckry said...

kalau bini wa nengok, mesti soh wa pi cari

oya said...

ada tak tudung patch lace or tudung siti manik2 tu ek..

Syazni SimplyStyle said...

takde dear..huhu

chEntA awesOme :) said...

suke tgk g.nie dgn square hijab ni..

chEntA awesOme :) said...

suke tgk g.nie dgn square hijab nih..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala