Pemanis blog =)

Search

Tuesday, March 13, 2012

Ping!


I miss u..

^_~

Rindu nak menaip post blog..
Tapi risau tak boleh nak bagi commitment..
Blogwalking selalu tergendala..
Bimbang dikatakan sombong.. T_T
actually sekarang memang super busy..
tido pun tak cukup..
tapi makan terlebih..hehe

okeh dah cukup lah monolog dalaman

Gni sebenar nak share macam-macam benda tapi malas amik gambar..ngee

pinjam google je la eh

Currently tengah minum minuman ni..maklumlah tahun ni dah masuk 26 tahun ni..lebih selesa bahasakan diri akak dengan sesiapa sy jumpa sekarang..ape kes rasa diri tua.. T_T


ini antara khasiatnye..kita review satu-satu
ikut pada hasil atas diri sendiri selepas sebulan minum ye (3 kotak/30 sachet)

Khasiat CCPP bagi anak dara:-
*Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape (YES)
*Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik (NOT SURE)
*Kulit cerah dari dalam (sy fair skin jadi tak perasan sangat)
*Kulit mulus, gebu (YES)
*Jerawat less (YES)
*Parut jerawat insyaallah hilang (NO) - untuk parut 
 - gni pakai mederma & moogo[malam] sangat best
*Less jeragat (NOT YET)
*Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk (AWAL-AWAL MEMANG BERTENAGA, TAPI LAMA-LAMA TERASA TOO MUCH KAFEIN PULAK)
*Tumit pecah2 bertambah licin (YES)
*Less rambut gugur (YES)
*Naik seri pengantin ... (HAHA DONT KNOW LA..mood gatal dah menyerang)
*Hormon stabil (YES)
*Perjalanan darah lancar (HOW DO I KNOW?)
*Mengenyangkan (YES)
*Kencing lawas (OF COURSE LA KAN, MINUM AIR APE PUN LAWAS)
*Lebam bawah mata less (NO....)
*Muka glowing .. (NOT SURE)
*Hilang lenguh2 sendi (SOMETIMES..TAPI AFTER MINUM BANYAK AIR MASAK)
*Lancar penghadaman (YES)
*Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut (YES, KEDUT BAWAH MATA KURANG SIKIT)
*Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara (HAHAHA..NTAHLA)
*Melambatkan Proses Penuaan (YE KOT SEBAB KULIT JADI ANJAL SEMULA)

Semua result ni tak boleh nak kata 100% sebab minuman ni kan sebabnya product skincare yang sy pakai sekarang pun penyumbang utama jugak
-apricot cleanser st ives-
-pelembab siang safi perfect 10-
-Moogoo moisturizing lotin- (apply sebelum tidur..terhebat lah product ni..kulit lembut cam baby lepas pakai ni sebab product ni baby pun boleh pakai..100% safe)
-Mederma- (untuk parut jerawat)



Bagi yang dah kahwin ada khasiat lain yang di gebang, sy belum boleh review..huhu..coming soon..ececeh

Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-Menjadi SUPER POWER ...
*Mengetatkan vagina
*Yang monopous insyaallah ada pelincir
*Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
*Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)
*Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
*Tambah air susu bg yg menyusu
*Bantu mengecutkan rahim
*Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
*Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)
*Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
*Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
*Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
*Kulit cerah dari dalam
*Kulit mulus, gebu
*Jerawat less
*Parut jerawat insyaallah hilang
*Less jeragat
*Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
*Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
*Tumit pecah2 bertambah licin
*Less rambut gugur
*Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
*Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
*Hormon stabil
*Perjalanan darah lancar
*If high water retention .. leh turun kg
*Seimbang berat badan
*Mengenyangkan
*Kencing lawas
*Lebam bawah mata less
*muka glowing ..
*Hilang lenguh2 sendi
*Lancar penghadaman
*Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
*Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
*Melambatkan Proses Penuaan


Cocoa Collagen ni gni beli RM50/1set-3kotak
kalau beli satu2 RM18
beli kat kedai-kedai jamu mostly ada
kalau beli online pun ada :)
harga pandai-pandai survey..tapi ok la dari bazir masa & minyak kalau yang rumah jauh dari town

Ok till then..panjang lebar

Regards,
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

Cik Anis said...

ada gak dok usha2 produk ni.. hmm tp sy ni dh stop mnum minuman high caffeine.. minuman ni byk kafien x?? hmm
jemput g blog cik anis n follow tau :)

Syazni SimplyStyle said...

@Cik Anis hehe..gni pun dah nak berenti jugak ni..just habiskan ada sekotak lagi..tak tahan jugak minum kafein hari..lepas ni nak cari soy collagen je :)

CaDLyNN said...

bagus jugak ye..tp kefien?

...sWeeT uMi... said...

heheh dulu masa mula2 naik keje lepas pantang umi minum gak benda ni...pastu abis 3 kotak terus berenti sbb bile minum ni tekak slalu nak batuk2...maybe sbb kurang minum air kot,ermmm ntah la....skrg dok amik VCO je (^__^)

cik chinta said...

tu rr...lm da kn gnie x wat post. mogoo?? tatau plak jenama tu. bli mana ek? wat review plis

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala