Pemanis blog =)

Search

Friday, February 3, 2012

Kuruskan pipi tembam


Siapa ada masalah sama ngan saya, badan cam kurus (bajet nak kata diri slim ^_~), 
tapi pipi tembam..kiranya badan saiz s. pipi saiz L..huu camne nak buat

Cara-cara nya
- Buat senaman mulut sebut a.e.i.o.u bersungguh-sungguh 20kali berturut-turut setiap hari
- kurangkan double chin/dagu berlapis, jelir lidah sepanjang yang boleh (buat depan cermin, matikan lampu, ambil lampu suluh, suluh dari bawah muka..haha acah je..tapi yang jelir lidah tu betul eh :) ) 

amalkan 2 senaman ni insyaAllah pipi boleh selim.
keypoint ialah rajin (^_^)v

kata hati : masalah saya, saya kurang rajin..huu

Vintage Shawl @ SimplyStyle Collections ^^


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

7 comments:

Mr feckry said...

senaman a, e, i o,u ek..1st time dengar ni

mamaJong said...

Yup,same goes to me..my cheeck L size,sobh...
Btw,thnks 4 sharing d info^_*

cik chinta said...

ihiks..will try. mnatau dpt muka bujur cam erra

oya said...

mcm tu ke..baru tau..ni bkn tkt x rajin tp x ingat nak buat jugak..

Syazni SimplyStyle said...

@Mr feckry : Senaman mulut..hee

@mamaJong : hehe try buat senaman ni :) sy buat berkesan..kadang2 sambil2 ngadap internet je :)

@cik chinta : hehe erra fazira ke..itu memang semulajadi dah cantik dah :)haha tapi die awet muda..suka tengok

@oya : same goes to me..hehe..

zOeY zAu YaH said...

penah gak jd masalah bdn slim muka tembam hihi..senaman ni berkesan erk? bgus2...

khalifah said...

haaa..cmel..!blogwalking..jalan2..trjumpa ur blog.:)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala