Pemanis blog =)

Search

Wednesday, June 5, 2013

Jom Daftar AssignJobs

Assalammualaikum..

Pagi.. :)

Hi korang..nak cari duit lebih tak..jom daftar kat sini

Senang je just signup, then buat kerja yang diberi. Simple. Korang akan dibayar dalam USD
Jadikan side income ok jugak :)

Ni antara kerja yang available, ade quota jadi kena cepat :)


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

6 comments:

Halif Mohamad said...

Macam Job Di Rumah Ker?

Gnie Syazni said...

Tak sama, jobdirumah tu daftar kena bayar then moderator akan bagi email senarai job, kita apply macam apply kerja..

yang assignjob ni lain die dah bagi senarai kerja/assignment, kita pilih nak buat yang mana lepas kita buat kerja nanti moderator verify, kalau ok die terus masukkan duit..daftar percuma je yang ni :)
Duit tu lepas amount minimum baru boleh withdraw

Kisah Si Dairy said...

sama je ker macam nuffang tu...

Gnie Syazni said...

tak sama mcm nuffnang..nuffnang kita iklan..assignjobs kita buat assignment...dibayar ikut assignment yg kita buat

Rosmiza Ali said...

Hai Gnie! Lama tak singgah sini.. Ingat lagi ke? Hehe.. Dah daftar dah Assign Jobs ni.. Mudah sgt klu ank dibandingkan dengn JDR..

Gnie Syazni said...

Hehe ingat :) dah daftar..senang kan..hehe slmt mengumpul

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala