Pemanis blog =)

Search

Monday, June 27, 2011

F&N Seasons Epal Flavour..

Epal lagi Gnie nih...tak cukup dengan Fresh Epal Aloe Vera jumpa lagi favourite tekak ni

ouh..Tak sedar dah 10 hari tak update blog...rindu rasanya kat blog mucuk ni...byk benda nak update sebenarnya.. tapi tak sempat..rushing..jadual pack...heee...jgn mrh

ni saja nak buzz...bagi tekak korang haus...hee

Sorila dah tinggal botol kosong dah

Air ni kalo minum time sejuk-sejuk baru keluar peti ais....cuaca pulak tengah panas...pergh..confirm tekak korang rasa happy sangat ^_~

Selalunya, me biasa minum yang lemon ice tea tu tapi harini saja nak try flavour lain 
guess what...for the first taste i dah terjatuh cinta lah dengan 
teh epal ais 
jenama Seasons...

Bunyi namanya macam tak sedap kan..macam tak boleh match je teh dengan epal...
Tapi sebenarnya
Sedap sangat-sangat-sangat...huhu
pasni mmg cari teh epal ais je lah..
Rugi tak rasa dari dulu

(^_~)

oklah..
kalau haus jgn lupa minum air banyak-banyak...
tatatutu...


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

4 comments:

[sutera kasih] said...

sekarang musim panas..kena rajin minum air :)

SYAFIQAHSALEH said...

mcm best je yg epal tue..nak trylah nanti :)

Gnie@SimplyStyle said...

hehe..bukan setakat best...tapi boleh refresh bdn =)

...sWeeT uMi... said...

adoiii dah teringin nk try air ni daaaa...ni sbb cuaca kat luuar panas sesgt...dus dus nak g bali lah hahaha...

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala