Pemanis blog =)

Search

Monday, June 27, 2011

Review : Biore UV Perfect Face Milk

Hi dear..
lama tak review product..
saje nak try dulu baru boleh review =)
Product ni Gnie dah guna almost 1 and a half month...
and terus
Im in love with it =)

Here's Biore UV Perfect Face Milk

Since Gnie dah start mensucikan muka...haha ayat..
sebenarnya dah kurang bermakeup sekarang...dan tak berapa suka bermakeup sebenarnya..tapi sebab muka tak flawless kan..kalau ada event wajarlah makeup..takkan nak biar je muka tak bermaya kan..kan...

So product biore yang ni sangat Ideal untuk makeup base..
especially yang oily skin macam saya ni..
bila pakai ni die tahan lama kat muka..cecair die bila kering die macam ada bedak..tapi bukan bedak..
So muka memang susah nak oily...dan selama Gnie pakai mmg jalan-jalan dah takyah risau muka oily
+ ianya ringan, rasa macam tak pakai pape
dan paling penting SPF50+ PA+++
work as sunblock juga..
biasa kan kalau pakai sunblock kan muka jadi berminyak...tapi yang ni tak...memang tak...

dan untuk yang tak suka bermakeup tak salah pun pakai..hehe..
Gnie dah jadi cam rutin dah pakai tiap kali nak keluar..datang malasnye
Biore UV Perfect Face Milk + Lipice..jer
Bedak pun tak pakai kalau dah pakai ni...hehe
sangat sempoi dan sangat malas kan..
Muka pun rasa bebas bernafas =)

Price : RM20++ tak ingat exact price tapi tak lebih RM25 
Repurchase : Yes yes yes

Nah..picture time...without makeup just these product dan lipice pun dah hilang...haha
sorylah muka tak flawless pun...segala mak nenek ada..
First picture ever letak kat blog without makeup...



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

[sutera kasih] said...

tanpa mekap pun awak cantek dear :)

SyUhAdA said...

dah lama xdtg blog gnie..

Ardini Humaira said...

wahh.. boleh try ni :D

...sWeeT uMi... said...

btul la nmpk tak berminyak...cantek je (^_^)

asyiqin nasir said...

first time bace blog ni dah jatuh hati

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala