Pemanis blog =)

Search

Tuesday, July 17, 2012

KehendakNya :)


Alhamdulillah, beberapa hari lepas rasa bertuah sebab perniagaan yang Gnie usahakan dah sampai kepada pengetahuan penduduk Brunei.

Bukan nak berbangga, sebab sy tau peniaga dan usahawan lain dah berkali-kali dah dapat customer dari luar Malaysia kan which i really salute them sebab berjaya menarik hati pelanggan dari sana.

Bukan senang nak memenangi hati pelanggan luar Malaysia sebab kita pun akur yang postage ke luar lebih mahal kan. Gnie bersyukur sebab hari Ahad lepas dapat pengalaman berurusan jual beli dengan pelanggan dari Brunei sebab selama ni pelanggan luar just tanya-tanya-tanya tapi tak jadi beli, macam upset sikit la sebab sy betul-betul nak kan pengalaman berurusan jual beli dengan customer luar so this is my first time, first time guna western union, first time guna international air parcel..oklah..semuanya berjalan lancar :) Ahad dapat notification dari customer, Isnin check transaction, harini dah post barang. Harap barang akan sampai dalam keadaan yang sempurna :) insyaAllah

Not to forget..
yang menggerakkan hati manusia hanya Dia.
yang memberi rezeki hanya Dia.
Alhamdulillah for this valuable experience.
Syukur ya Allah.

p/s : selalu baca je pengalaman orang, harini dapat pengalaman sendiri :) happy..haruslah



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

10 comments:

SyUhAdA said...

thniah gnie..lmanya x dtg sni..

SyUhAdA said...

thniah gnie..lmanya x dtg sni..

Mr feckry said...

good2..semoga di murahkan rezeki

Cik Tqah said...

wa..gud luck gnie.. semoga lebih terus majuu

...sWeeT uMi... said...

alhamdulillah...makin berkembang dah peniagaan gni ni...umi tumpang gumbira (^_^)

bulan darling said...

tahniah dik..
moga perniagaan awak bertambah maju k.
jage diri. miss u.

bulan darling said...

tahniah dik..
moga perniagaan awak bertambah maju k.
jage diri. miss u.

BetiZaini said...

Alhamdulillah gin..semoge bertambah2 rezeki ko..hehe..yeayyyy gin da kaye..Dhia nak duet raye boleh....??

cik chinta said...

congrats gnie. tringin nk bt bisnes gni. tp xreti (:

Misz Mieza said...

Wah! dah bertambah maju.. Tahniah dear! ^_^

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala