Pemanis blog =)

Search

Monday, July 16, 2012

Sinopsis akhir Dejavu Di Kinabalu



Hai, 

Mesti ramai yang layan cerita yang romantik ni kan..Tv3 7malam setiap Isnin-Khamis..timing pun baik time orang ramai dah balik kerja :)

Ikut pada sinopsis akhir, nanti Nadira (Tiz Zaqyah) dapat tahu jantung yang dimiliki itu adalah jantung Innara bekas kekasih Ammar (Aqasha). Nadira sedar perasaan dia pada Ammar sedikit sebanyak disebabkan jantung tu, so Nadira berbalik pada Bazli tapi akhirnya nanti Bazli berbaik dengan Ammar dan suruh Nadira bernikah dengan Ammar. Kat sini Nadira yang serba salah taktau nak pilih yang mana satu..kita tunggu dan lihat je la eh..
oh ya, penonton yang akan tentukan melalui sms samada Nadira pilih Ammar atau Bazli *berdasarkan apa yang Gnie baca kat blog kepala bergetar



For me, dua-dua ada kekurangan & kelebihan..

If in realiti..

Ammar ni sebagai orang ke3 tak sepatutnya la kan, boleh je kalau die tak kejar Nadira tu. Cuma kalau dah jodoh kita pun tak mampu lawan. 

Kalau Nadira pilih Bazli yang dah banyak berkorban untuk dia, ok jugak, cuma dia akan bahagia ke kalau kahwin dengan Bazli? atau sekadar balasan terhutang budi sebab perasaan cinta die dah kat Amar time ni walaupun semua tu disebabkan oleh jantung Innara :)

For me, mestilah nak dia kahwin dengan orang yang dia boleh bahagia..hehe
Ramai yang pilih Bazli..sy taknak pilih sesiapa la, biasanya mestila hero menang..hee

Tunggu dan lihat je lah ^_~ takde nak emotional sangat, just suka-suka je pilih

Kalau korang, korang pilih siapa?

eh oklah till then :)
hehe..
Pilih jangan tak pilih
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

3 comments:

Misz Mieza said...

Dah lama tak tengok tv.. Taktau menau langsung dah pasal citer2 kat tv.. Hahaha..

...sWeeT uMi... said...

umi ada gak tgk...tp ada gak yg tertinggal sirinya...kes berebut remote ngan anak huhuhu...tp citer dia ok la,best gak la hehehe

mamafarah4 said...

layan gak ler..kekadang terlepas jugak sbb lmbt smpi umah..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala