Pemanis blog =)

Search

Monday, May 16, 2011

kfc chicken chop...nyummy


Sabtu haritu bersamaan 14 May 2011...
Sanggup weh beli KFC Chicken Chop ni semata-mata nak dapatkan fold storage bag tu...haha...
Kan hari sabtu hari tanpa beg plastik so macam leceh la nak angkut semua barang-barang yang baru shopping...tetibe nak balik ternampak iklan kat atas tu, ape lagi..terus je ajak mak beli chicken chop semata-mata nak dapatkan beg tu...

Dan itulah first time makan chicken chop kfc...selama ni tengok je..macam takde rasa nak makan pun sebab bayangkan ayam tu sama je macam ayam kfc biasa..dalam kepala, baik pegi makan chicken chop yang betul-betul punya...tapi sangkaan meleset sikit, ayam Chicken Chop KFC ni lagi sedap dari ayam die..bolehla...konyang makan...tapi kalo nak rasa chicken chop betul-betul, the best chicken chop i ever taste ada kat kuala kangsar perak..RM7-8...lebih kurang sama harga ngan kfc ni tanpa beg..huhu tapi time on the way balik kampung jela boleh makan...kalau dari Shah Alam nak ke Kuala Kangsar semata-mata chicken chop idok ler..

Masa beli kfc ni kan boleh pulak brader kat kaunter tu buat-buat lupa nak bagi beg ni...amboi...haha...dahla RM16 tu rasanya termasuk harga beg...die leh buat-buat lupa...aku pun apa lagi, memang buat muka tak malu la mintak...dahla orang memang nak kan beg tu...kelakar...papepun senang ada beg ni...sbb ada tayar..boleh sorong je..pastu boleh lipat jadi kecik...tiap hari sabtu leh la bawak =)

Dan...

Brpppp...kenyang dah...sorila takde gambar chicken chop tu...tinggal ayor je...hehe...
Sooo Goooddd....

p/s : kalau bau kfc je mesti perut terus jadi lapa...huhu

5 comments:

Farhana Jafri said...

ala! mnyesal lax x order CC ari tu.. ingtkan ayam dy sme je ngn ayam biasa.. wargghh mnyesal!

jemput singgah ANASAURUS :)

Gnie@SimplyStyle said...

Farhana : ngeh..ngeh...takpe leh gi lg sekali...hehe

dhiera said...

ayam dia kecik la~

KarL said...

sedappppppppppp

Kancilbiru said...

sekali sekala rasa sedap..tapi bila g selalu rasa macam mahal pulak kan..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala