Pemanis blog =)

Search

Tuesday, May 17, 2011

The ugliest part of a women..

Entri untuk menyatakan kegelian aku hanya dengan menengok gambar kat fb seseorang..huuu

Dan entri nii takde gambar...
huhu takkan aku nak tepek gambar orang tu pulak kan...
she's not in my friend list tapi...
die adalah seller...
Badan saiz 4XL...im not saying 4XL is ugly but please..
read more


Seorang wanita yang bertudung..
Menjual Bra..atau menjual body..
sangat confuse menengoknye...
Dia bertudung, tapi demi nak menjual bra die jadikan body die sendiri sebagai model Bra tu...
the best part, she even show her nip**
cantik sangat ke...a bit confusing..
kalau die ni jenis2 cam bitch tu ok gak tapi die pakai tudung...wanita Islam..sedih tengok...
berposing seksi sampai nip** slip out..
serius buruk sambil lemak bagai di pam pam...
at least tunjuk la perasaan malu tu sikit...
FB kan public kot...semua boleh tengok..
sangat disgusting bile tunjuk bulu tiak...no way...tak tau apa motif

haaa....aku jarang buat entry tunjuk perasaan ni tapi please la...
gambar anda buatkan sy tak lalu makan...
dan sedih....

yang pervert kat luar tu seronok la tengok...
please la...pervert2 tu tengok nak puaskan nafsu diorang je...
ada orang comment
"seksinye ina"
jawapan die
"Thanks =)"

huuu kalau aku dah malu gila...die bangga lak...
Sayang la die hilang mahkota itu...
Sifat malu harus ada pada Seorang Wanita ok...

Sekian...sobs T_T...

p/s : maaf andai terkasar bahasa....tapi perasaan amarah tak dapat di tahan...meh sama2 mengucap banyak2

2 comments:

Encik Amman said...

ade gak ek kes2 macm ni? -___-UU

Gnie@SimplyStyle said...

@Encik Amman : huhu tula baru first time jmpe kes mcm ni...ada yg kata dia dianiya...taktaulah..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala