Pemanis blog =)

Search

Thursday, May 19, 2011

Siapa minat pakai blouse-blouse muslimah =)

Sekarang dah trend pakai blouse muslimah ni sebab baju nya selesa then boleh sesuaikan formal atau casual..
banyak company t-shirt muslimah sekarang ni, antaranya yang paling glamer Sinar Inspirasi dan Zariya Collection.

Sinar Inspirasi ni gnie tau sebab rajin baca-baca majalah macam Dara.com, Nur..terbitan Karangkraf.
Zariya Collection ni pulak tak ingat tapi design baju-baju dia memang buat hati jatuh cinta lah. hehe..menepati citarasa ibu-ibu dan juga gadis-gadis.

Sejarah gnie mula berkenan dengan t-shirt muslimah ni sebab tengok officemate pakai, akak ni badan kecik molek je ada anak satu, pastu saja je tanya kat akak ni selesa ke pakai, katanya selesa sebab kain cotton pastu yang penting menutup aset wanita sebab baju ni labuh. Gorgeous akak tu pakai, lagipun die memang somey pun..hehe...

so mana nak dapatkan t-shirt muslimah ni? 
kat SimplyStyle Collections ada jual baju muslimah dari Zariya Collections..sesiapa berminat jom la singgah =) baju untuk ibu yang breastfeeding pun ada..jemputlah..

Antara Collections yang baru..gnie paling gemar design 2 baju ni


ni pulak baju untuk breastfeeding mama =) ada butang senang tak perlu selak-selak demi baby tersayang

dan pictures time...hehe
akak yang tengah pakai t-shirt muslimah, kerna dia lah gnie minat ngan t-shirt muslimah ni..
gnie yang tudung pink lah..comot kot...suka pakai nametag terbalik...hoho


Okey...Jangan Lupa singgah
(^_^)
Tudung/Shawl pun ada =)

Tatatititutu

1 comment:

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala