Pemanis blog =)

Search

Friday, February 25, 2011

Cuak

Assalammualaikum,

Tadi dah settle segala saman PDRM. melayang duit..huwaa..letih tengok ramai betul orang yang nak bayar saman. bagus2..semua takut kena blacklist ke? including me..huhu..susa woo kalau dah kena blacklist. xmo..xmo..

Anyway tadi lepas2 bayar saman gi la tesco ngan my dad & danisya(my niece yang kiut miut), elok je turun kete de sorang lelaki ni datang. he claim himself dari Perodua. tak tunjuk pengenalan diri pun tapi pakaian dia memang dari perodua..dia nak tunjuk cara macamana pencuri dalam masa 2 minit boleh bawak lari kereta anda tanpa dikesan..uishh sangatlah pantas. haha aku sangat cuak, memula taknak bagi ..yelah how do i know he's a real person. buatnya die menyamar tak ke naya..tapi curious nak tau so tawakal je. huhu..tapi dalam bagi tu standby gak pape yg patut. ngee always berjaga2 k.

So dia pun tunjuk la macamana cara, camne yea kalau die tunjuk cara tu pada orang yang ada intention untuk buat benda jahat tu..huhu kagum..mmg pantas dan aku pun tak dpt amik gambar pape.

Kesimpulannya sedara tu nak introduce alarm system yang kita boleh langgan dari perodua. alarm sistem ni dia leh detect kalau kereta kena curi automatically kereta tu akan jammed. kalau tak silap la coz my dad yang rajin mendengar. hehe..aku da lari dulu ikutkan cik danisya yang takleh diam tu

Meh layan gambar cik Danisya
Ohh gambar senget lagi, dah kul 3 pagi ni aku tak rajin nak edit..huhu
Pic ni dak comey ni da takleh blah, teruja nak gi kenjah mainan kat tesco

Taktau pict bila
Scary ohh...hihi apela dak kicik ni

2 comments:

Amirez said...

hujung2 bulan ni ramai betul yang sibuk2 nak bayar saman. saya pun baru je bayar semalam kat pejabat pos. ramai yang merungut termasuklah kerani tu sendiri yg baru bayar 6 saman hehe

Syazni said...

@Amires : Haa btol tu semua risau nama kena blacklist..hehe kesian yang kena banyak tu

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala