Pemanis blog =)

Search

Saturday, April 30, 2011

Last Capsule

Rasanya dah lama me tak update pasal VCO ni..yela sedar-sedar je dah habis dah..
Last Capsule =)


Me ada bagitau kan nak update picture last day, huu tapi mintak maaf sangat-sangat, sangat tak suka nak tangkap gambar sekarang. 5 days before habis ni kan..jerawat naik dengan majunya. terkejut bangun pagi tetiba je penuh. tension pun ye jugak. Nak kata salah makan takde pulak, nak kata campur-campur produk pun dah takde. huu kenapa..kenapa...sedih...

tahla tak tau apa punca sebenar..harapkan last day ok sikit, tapi tak ok makin teruk..
Ingat nak teruskan makan vco ni tapi....huuu
nanti nanti lah...punca jerawat ni pun tak tau kenapa..
nak kata period hormon berubah pun tak jugak...
sangatlah musykil..
ada juga dengar orang cakap jerawat dia naik besar-besar camni awal-awal makan vco sebab die nak bersihkan toksin dalam badan..tapi dalam kes ni dah hari-hari yang terakhir..huhu..sedih..selalu naik kecik-kecik je..sapu minyak nye pun dah tak berkesan dah ni..elok2 dahi tak jerawat dah naik jerawat jugak...grrr...tension...

Tapi tak salahkan vco sorang-sorang coz me pun tak tau apa sebab...agaknya kalau dah muka jerawat buat la camne pun kan, tetap naik jugak....huwaaaa....tapi ade yang nasihatkan teruskan je makan, mungkin betul dia bersihkan toksin dalam badan....ok...pikir positif...tapi buat masa ni stop jap lah..sedih-sedih...

Sape ada pengalaman camni, camne eh nak hilangkan jerawat dengan berkesan..atau apa produk yang u all guna untuk hilangkan jerawat..
Please share....huhu

7 comments:

cik chinta said...

tu r, tetibe je mkn vco nek jerawat kat dahi n leher, uhuu..

Gnie@SimplyStyle said...

@cik chinta : sama la kite...huu T_T..chinta sambung makan lg tak ?

cik chinta said...

sayang pla klo x habiskan, yg saya pasan, lepas makan vco tu makin kuat tdo, pastu macam menaikkan slera makan, asik nk lapar je, bahye btul.

Ardini Humaira said...

yeke dear.. dni bab jerawat tak ada.. pastu bab selera makan tak ada naik teruk.. bab tdo, tak ada pula cemtu.. makin bertenaga & juga tdo lena & tak letih nak bangkit tdo... maybe tak sesuai dengan you kot dear coz kita amb contoh EPO... banyak jenama.. ada yang ok dengan jenama ni ada yang ok dengan jenama tu... pokoknya semua EPO tapi ada yang tak okay dengan satu2 jenama tu. cam catalyst gak.. :) rasanya cemtu dear..

Gnie@SimplyStyle said...

=) yep lain org lain penerimaan..mungkin betul kena try brand lain..me ok je awl2 makan vco ni..masalah lain tu mmg takde..major perubahan positif...jerawat je naik bertimpa2 time da nak abes...huu T_T..

Anonymous said...

salam..nk komen gak la..sy pon mkn vco ni..da sbulan da..tp jwrt makin naik..pdhl b4 mkn jrawt da xde n tnggal parut2 lama je..mm..yg geram kt dahi ni jarang sgt naik jerwat..tp skrg teruk sgt!!huhu..1 muka da penuh ngn jrwt pasir..yg besar pon ade 2-3 bijik..n non stop..baik 1 kuar lg 1....mm...tnye kt org yg jual die ckp ni healing proses...tp nape lama sgt ea..rsnye mcm nk stop je mkn vco ni..

Naddy said...

same here =( naik jrwt plg teruk..now da surut sikit tapi bks jrwt sgt la byk.. rmai yg tegur sbb sblm mkn vco ni mmg muka x comot cm ni...myesal la pulak..huuuuu ape nk wat ..sabo ajela

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala