Pemanis blog =)

Search

Friday, April 1, 2011

Cabaran 30 hari VCO...[day3]

Morning...

hehe...harini lambat buat entry pasal VCO ni..

pagi-pagi tadi bangun tidur terus-terus je siap nak pergi pos barang customer...dah tak ingat benda lain...lagipun bangun tadi memang rasa mls je nak update blog...huhu..

sekarang mood dah mari...mari kita update blog....

Nak cerita pasal VCO ni...sebenarnya kesan nya bukan boleh nampak hari-hari pun..hehe mesti ada tempoh.. ni cabaran ni untuk Gnie stay makan je tiap hari..kalo tidak nanti mesti skip2..

harini macam biasa, lebih bertenaga...
nak bagitau rahsia, sebenarnya gnie ni liat bangun pagi tau...huhu
tapi alhamdulillah sejak amalkan VCO ni tak susah dah nak bangun..
badan pun relax je bangun walaupun tidur lambat..tidur pun dah senang sekarang...kalau tidak memang nak tidur kena guling-guling tenggiling la..lama pejam mata tak tidur-tidur..sakit ati tau... ;P

Apa-apapun virgin coconut oil ni memang bagi efek positif la..tak rugi beli..no regret..ikhlas dari hati...

p/s : wahh testimoni macam iklan dr. Rozmey kat TV tau...haha

3 comments:

ardinihumaira said...

bestnye Gnie :)

SyUhAdA said...

sme la..
sjak mkn tu alhmdlah, tido pon OK..
nk bgun pon sng jgk..
klau syu amik testimoni gnie ltak kat blogshop bleh x?

Gnie@SimplyStyle said...

@Syu : boleh je syu...ambik je ye =)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala