Pemanis blog =)

Search

Thursday, March 31, 2011

Nenek pun ada belog tau....

Salam readers...

Pernah tak korang terfikir if sekarang umur korang 20an, lagi 20-30-40 tahun akan datang korang akan kekal berbelog...biar tua jiwa tetap muda tau..

masa tu InsyaAllah dah ada cucu...mungkin cicit...
sedang cucu cicit korang blogwalking
dengan selamba korang berkata dari belakang...
'Nenek pun ada belog tau'
ngeeee....

cam best je...
adakah blog ku ini akan jadi kisah klasik di masa hadapan...
wahhh...
cu....jemputlah singgah blog nenek ye...

mungkin masa tu header aku bertukar ke rupa ini

20 years later

atau ini

 30 years later

Dah jangan tengok lama-lama
nak test gi kat link ni in20years.com

kalau umur panjang see ya in 20 years nanti =)
Mampukah?? huhu 

p/s : kalau nak tau yang 20 years later tu sama dgn muka ibu ku sekarang....heheh...dasat...

5 comments:

ardinihumaira said...

hehe nenek udah tua cu ;p

Nizam said...

hehehe...
kira ok la tu....
xdela beza sgt..cuma kedut2 jer... :P

Gnie@SimplyStyle said...

haha...yang penting gigi tetap penuh ^_~

bukan shapa2 said...

wahahaa..nenek cun

Anonymous said...

[img]http://ladymelady.ru/images/stories/raznoe/izmena.jpg[/img]

Британские ученые установили, что мужчины врут чаще, чем женщины, и испытывают по этому поводу куда меньше угрызений совести. При этом большинство считает, что женщины более изощренные врунишки. Такие выводы были сделаны на основе опроса 3000 человек.

[url=http://ladymelady.ru/kulinariya/blinchiki-na-lyuboj-vkus.html]блинчики фото[/url]

[url=http://ladymelady.ru/dom/luzhajka-dlya-lentyajki-ili-8-samyx-neprixotlivyx-komnatnyx-rastenij.html]фото домашних цветов не прихотливых[/url]

[url=http://ladymelady.ru/raznoe/novogodnie-kostyumy-dlya-vzroslyx-iz-podruchnyx-materialov.html]новогодние костюм айболита[/url]

[url=http://ladymelady.ru/shou-biznes/filipp-kirkorov-rasskazal-o-svoej-dochke.html]дети филиппа киркорова[/url]

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala