Pemanis blog =)

Search

Wednesday, March 30, 2011

Oh air-cond...

Air-Cond atau air conditioner atau penghawa dingin

I wish i had one for my room...

Dengan cuaca sekarang yang agak panas....
notebook pun ikut panas...
Bila notebook panas...
system pun jadi slow...
tak guna pun pakai streamyx yang laju...
notebook tetap sangkut-sangkut...
berblogging pun tak semangat...

Haruskah pasang aircond?
Bilik pun sekangkang kera...
huuuu....
bukan mengeluh cuma notebook mintak dibelai... ^_~


Cuaca panas ni meh nak bagi korang terliur sikit...hehe...ABC prado Seksyen 2...nyum2


Sejuk tekak...jemputlah datang Shah Alam...ngee

p/s : teringat manager praktikal dulu cakap..'biar aku panas takpe, notebook aku takleh panas'..huhu..

3 comments:

Nizam said...

minum teh ais time panas best...
notebook kalau nak sejuk, kasi ada ruang kat bawah dia..biar udara mengalir... :)

Blog Nizam

Kancilbiru said...

aduh sedapnya...ni abc mana ni?

Gnie@SimplyStyle said...

@Nizam : aah memang dah bagi ruang, tapi still tak dapat menyejukkan..hehe...

@Kancilbiru : abc seksyen 2,S.alam, kat busstand rapid =)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala