Pemanis blog =)

Search

Saturday, March 5, 2011

Pertemuan Singkat Yang Tak Di Duga

Warning !!! Entry Panjang....hahaha

Todays, around 1pm dapat message dari myMan cakap tak jadi jumpa bla...bla..bla......
series selalunya kalau aku dapat message camni hati aku hot je..yelah dah janji kan...pastu cakap tak jadi pulak. Tapi tadi ntah camne aku leh jadi kool sangat...baru lepas makan eskem mangkuk tingkat kot...
haha...sebenarnya aku dah malas nak marah-marah..buat pe pun..marah camne pun bukan leh settle..lagi buat gaduh ada la....so aku pun pasrah walaupun aku sangat mengharap nak jumpa...huhuhu..gatal gedik

Aku pun terus off laptop gi tengok tv kat ruang tamu, cite 'Kasih Tak Terucap'...tengah syok layan cite..dalam pukul 4.00pm myMan call tetiba suruh teman lunch...dia belum lunch...alolo sian..hahaha...tapi aku dah melantak dah tadi time die cakap tak jadi tu, tapi teman je lah...lagipun aku memang nak jumpa dia pun...

Kami pun bersama-sama menuju ke tempat yang nak dituju...ngeh ngeh..kitorang gi Jusco Bukit Raja je..pokcik ni da buntu nak makan apa...nak gi jauh-jauh masa yang ada singkat je coz myMan kena balik kampung. So kitorang pun round-round satu Jusco tu...(haaaa buat yang tak tau, Jusco Bukit Raja ni kecik je pun...tak penat pun round..)
Tempat makan yang hado kat jusco tu hanyalah
-McD (dah boring)
-KFC (Tak kenyang)
-Foodcourt (Makanan tak sedap)
-Kenny Rogers (Bukan selera kami)
-Nando's (tak pernah try)
-Pizza Hut (Tak minat)
-ada lagi 2 restoran tak ingat...tapi yang tu mmg tak sedap

so semua dah tak kena...tapi perut dia dah lapa, kaki terus melangkah, aku ikutkan je...sebab aku dah kenyang dah....hahaha...last-last pilihannya Pizza Hut jugak (yang dok tak minat-tak minat tadi)

masuk pizza pelayan 2 orang je...sobs T_T ..service pun jadi lambat
dan terjadilah adegan2 ini
Muka dah separa boring sementara tunggu orang amik order

ni la myMan..haha...dia cakap nak pose macam artis...ade ke? haha layan je lah

akhirnya ada juga orang amik order,
air sampai dulu, dan cepat, pantas...Alhamdulillah...aku mmg kehausan 
pe yeh nama ni...asam boi ape tah...memang main tunjuk2 je...nama diorang pelik2..
sedap air ni, fun...hahaha sebab sedut ade jelly..tapi aku tak hilang dahaga...sebab tak dpt air, dapat jelly je...T_T

Aku order ni je...coz i'm full..tu pun aku amik sotong ring satu, udang tepung satu, fries petak2 tu satu...lain-lain myMan abeskan...

kusyuk makan walaupun tak sedap..lapar punya pasal..
nasi ni rasa curry ke pe tah...pelik...huhu
ayam dia sedap...sedap....sedap..sedap... :)

Kesimpulannya, walaupun pertemuan kali ni singkat je...sekejap je...tapi rasa still best coz dapat jugak spend time bersama..walaupun asalnya tak jadi...so mekasih bebanyak B...hihi

p/s : Ada satu benda comel aku beli yang bakal jadi peliharaan ku...next entry aku story :) hihi 

Muahhs
Thanks for reading :)



4 comments:

blogtilldrop said...

cute nye posting..mcm happy sahaja...great

Gnie@SimplyStyle said...

hehe...thanks...doakan kami happy slalu :)

Fantastic Ajane said...

hehehhe... teringat pula zaman bercintan cintun dulu2 sis... Moga kelal bersama k..:) happy2 la slalu x mo la gaduh je..:)
p/s: Josco Bukit Raja tu slalu jg g..[mcm entry aku plak siap p/s ni.. hehehe]

Gnie@SimplyStyle said...

hehe..mekasih sis..selali pergi? ntah pernah terserempak cuma tak cam muka... :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala