Pemanis blog =)

Search

Wednesday, March 2, 2011

psstt..psstt...eyka domo buat bloglist la!!:)


Eh banyak pulak join bloglist harini, kali ni datang dari blog Eyka Domo pulak
Taknak komen banyak..blog Eyka Domo ni memang sangat comey..
Tak caya korang pegi terjah sendiri

Kenapa nak join?
Sebab tengah rajin nak join, ternampak pulak shout Eyka kat blog miss Mirror terus je terpikat nak join
hehe

Harap sudi la link kan..
Gnie pun letak link Eyka kat blog ni kay :)

Thanks so much..........

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Owh hehe... u terbaca kt my shoutbox ya Gnie :D Bagus2!! Teruskanlah bergiat aktif dlm dunia blog dgn join apa saja benda2 yg mendatangkan faedah.

Gnie SimplyStyleShop said...

=) insyaAllah..mekaseh...hehe..time2 rajin kalau boleh semua nak join...

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala