Pemanis blog =)

Search

Tuesday, March 15, 2011

Panjangkan eyelash tanpa guna fake eyelashes :)

Salam...
Seronok tau harini, setelah sekian harinya menunggu, akhirnya dapat juga item hasil dari online shopping...:) Ada kisah onar di sepanjang penantian item ni tau, ni semua gara-gara pos Malaysia..tak faham la diorang punya sistem..barang tak sampai lagi tapi dah update kat status online tracking menyatakan barang dah sampai..

Kesian cik Dni kita dah mula risau..hehe..maunye tak risau, online system pos Malaysia kata item dah final delivery on 10th Mac..tapi item tak terima. Gnie pun pernah kena camni, kesian my customer. dah memang niat nak pulang duit je kalau barang hilang, same as Dni nak pulangkan duit to me kalau barang hilang. Tapi sajelah nak tunggu lagi coz pengalaman mengajar kita..hehe lagipun i trust u Dni..so sekarang Dni tak perlu risau lagi coz item dah pun sampai ^_^

Ok lah,ceritanya haritu Dni ada buat lelongan, cewahh..haha..bukan..bukan...tapi jualan murah mascara super extend dari Avon, harga sebenar mascara ni lagi mahal dari harga yang ditawarkan so gnie pun cepat-cepat lah grab. 2 item sekali :) hee tamak..satu untuk my friend Farah & satu lagi for me myself.

Bila dah beli berbaloi-baloi tau, nak tau sebab pe...sebab ada berjuta-juta free gift yang gnie dapat :D (ok ayat hiperbola) tapi banyak la...tak yah cerita banyak, kita saksikan gambar ni :)


Tadaa..
Super Extend Mascara je yang gnie beli yang lain semua free gift :P
Nose pore strip tu dapat 2
perfume butterfly..&

ada lagi satu..dapat coin purse yang ada key ring
Hitam itu menawan, i like..hehe thanks ya Dni

Dan tanpa berlengah lagi, Gnie pun testing2 lah mascara ni..
Best ok..hehe RM15 je
nak tengok hasil ?
V
v
v
Sori-sori mata jadi biru, takut tak..takut tak..? haha
Dah off flash tapi tetap auto kalau gelap
Nampak tak beza, eyelash kanan lebih panjang :)
ermmm maybe
tak nampak sangat kot coz yang belah kiri gnie memang dah pakai mascara jernih
emm tapi nampak kot...huhuhu..
luv natural look :)
mascara ni tak comot & cepat kering, tu yang best tu


Tak perlu lagi fake eyelashes, simpan je untuk wedding nanti ok..hehe

setakat ni je..

thanks for reading
lenkali datang lagi ye
(^_^)

See ya


6 comments:

ada mokhtar said...

macam best je mascara tu =)

ardinihumaira said...

comeynyeeee! siesly tak tipu ;) comey dengan bulu mata Gnie tau!

p/s; dear dni rasa dah follow blog ni tapi tetiba takde.. guna domain ni kadang mereng gak blog ;p

Myra Jay said...

Wahh bestnyer dapat adiah tambahan lagi :)


**Terjah dari blog Dnie :)

Gnie@SimplyStyle said...

@ada : best best..hehe cubala =)

@Dni : Comey lg kalo dni yang pakai =)

@Myra : haha tula..surprise gift pulak tu..rajin dni bg hadiah =)

fyna said...

bestla mascaa tu..memang nmpk beza gile

Gnie@SimplyStyle said...

@Fyna : apa lg Fyna, grab one kat avon..hehe

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala