Pemanis blog =)

Search

Friday, March 18, 2011

Juara Raja Lawak 5..Gnie pun dapat hadiah :)

Siapa yang follow cerita ni mesti dah tau kan..hehe...tapi puas hati lah juara Man..antara dua je sebenarnya Man dengan R2..R2 pun tak kurang hebatnya, cuma malam final agak tak berapa best..So Man lah jadi King of Raja Lawak...waaa kaut 100k sorang kau...masyukkkk...hehe..rezeki masing-masing


Happy for him... :) hope terus sukses..nak berenti keje posmen ke lepas ni?

p/s : sebelum RL final tadi posmen datang hantar parcel kat rumah..huhu..tak pernah2 de posmen hantar malam..dah dapat hadiah teka-teka dari Dni..rujuk entry Ni :)...Thanks Dni

*********************************************************
pecah kaca pecah gelas, sudah baca mehla komen =) *amboi lain je bunyi..hehe

4 comments:

SyUhAdA said...

eh..
mlm2 pon ada posmen ke?
thniah gnie~!

fyna said...

tengok jugak semalam.a'ah r2 lawak kurang sikit..selalunya best2..dah rezeki diakan..100ribu gila banyak kan!

nieda said...

tak sempat tgk RL mlm tadi..huhu

Gnie@SimplyStyle said...

@Syuhada : aah..kebetulan jiran posmen(baru tau)..pastu dia ternampak parcel tu yang dia bawak kan sekali, kalau tidak memang lusa baru sampai kot..(^_^)

@fyna : 100k mmg masyuk..hehe

@nieda : tengok ulangan nanti.. =)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala