Pemanis blog =)

Search

Tuesday, March 22, 2011

Debaran menunggu keputusan SPM

Jantung berdegup kencang, tangan jadi beku, lutut terketar-ketar, bibir tak mampu berkata-kata....aish risau...tapi tu dulu...hehe i'm not sweet seventeen anymore T_T..Perasaan takut tapi bahagia masa nak ambik keputusan..such a nerd pakai baju kurung naik bas dari Shah Alam ke KL tukar naik bas ke Seremban pula..jauh tu..belemoih huhu...tula dulu suka pegi sekolah jauh-jauh..konon-konon nak berdikari la tu..

Esok 23 Mac Oktober bermula jam 10 pagi, adik-adik yang amik keputusan SPM silalah berdoa banyak-banyak semoga dapat keputusan yang cemerlang..hehe...Gnie nak berdoa banyak-banyak untuk adik ku Muhammad Afif Ashraf...cett nama penuh..dia nya relax je, akak die yang berdebar-debar..serius..huu im such a pathetic

Ni gambar lama zaman i'm 17..rindunye
gosh..no more day left

My friend 3 orang tu semua top result...yang tengah tu especially..9A 1B..such a genius..civil engineering..belajar kat sekolah stail belajar kat U..yang Gnie ni tau main je, sy budak accounting..mesti la kena play je selalu hilangkan tension menatap nombor...lalala..alasan

Hari-hari terakhir kat sekolah..gembira , seronok , sedih....sobs

 Yeay...dah takyah pakai uniform sekola
 Memory...

Final Year Dinner
ada kisah sengal terjadi malam ni...hadoi...perang ustazah ngan murid...wahaha..ngarut je..negatif sangat ustazah tu...garang sangat..tapi sapa jadi anak murid dia mesti tau..dia manja sebenarnya ;P....

My School Sweet School..hahah..sekarang dah ada pintu gerbang kot

Oh yer..nak cek result SPM esok boleh juga pakai SMS tau..
Taip SPM RESULT SEMAK [NO KAD PENGENALAN] [angka giliran] hantar SMS ke 15888

Mulai jam 10 pagi hingga 12 malam 23/1003/2011 je tau

malam ni siap sedia amik ic no adik korang tau...hahaha ^(-.-)^ evil face

p/s : result SPM gnie tak hebat pun...tapi A lebih dari satu...ok la tu kan..poor me..huhu

updated 6.07pm : nape tah ada same mistake 2 kali on the same post..huu..tarikh 23/10 & 23 oktober...ape kena aku neh..still Mac la cik gnie oi..

updated 12.09 pm 23/03/2011 : Update cara semak keputusan...latest dari KPM sendiri, before this tengok kat blog orang..tak sangka salah info yang die bagi..cett


Pecah kaca pecah cermin sudah baca harap komen =)

3 comments:

ardinihumaira said...

adik dni hehe siap la dia esok

Sweet Mai said...

gnie, dulu sttj ker?..eh, sama la ngn mai...thn baper ek? Mai kt sttj dr thn 1996-1997. Bdk account gak..

Gnie@SimplyStyle said...

hee bestnye jumpe senior :) gnie tahun 2002-03 :) sekolah yang best...mesti sis kenal ustazah fauziah ngan pakcik sulong kan...hehe

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala