Pemanis blog =)

Search

Thursday, March 10, 2011

Timbang Blog

Hi readers,

Nak tanya, berat tak masuk blog ni?
lambat tak nak loading?
please2 share it..coz Gnie guna streamyx, so tak tau kalau pakai broadband lama tak nak menunggu loading page ni...
hope boleh share your experience :)

ni ada tools untuk test speed so u all boleh cek speed untuk blog u all..nak bandingkan dengan blog ni pun boleh...nanti komen yea..nanti Gnie leh optimize blog ni kalau berat sangat...huu
Thanks in advance =)


Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. iwebtool.com)




Powered by iWEBTOOL

p/s : pernah terbaca blog yang laju loading ialah blog bawah 100kb...huu mine is 119.34 KB la pulok T_T



4 comments:

A'IM said...

ok jer blog ni.. lagipun simple... takdemasalah pun dah polow kamu

Faridah said...

saya punya lg byk kot, smpi 136.65 KB..

btw, thanks coz kongsi..:)

~aja mohamad~ said...

xlame mane pown yer loading,,,
just nice g2,,,,
heee,,,
pape pon,,temkiu 4 shrg...
mine wuz 137.06 KB,,suam2 kuku g2,,:)

Gnie@SimplyStyle said...

@A'IM : mmg suke yang simple2 :) folo u too...blog besh

@Faridah : Ur welcome, hee sambil kongsi sambil nak survey blog sendiri :)

@~aja mohamad~ : suam2 kuku ye..okla tu :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala