Pemanis blog =)

Search

Monday, March 14, 2011

!!! Contest Study Cun !!!


Menggodek-godek CD picture lama-lama terjumpa pula gambar time-time study dulu...hehe...sesuai lah dengan requirement contest ni..so tanpa segan silu gnie nak join contest ni..leh kan..hehe...zaman study memang best...rindu.....

Thanks Dear Shikin buat contest ni =)

So ni lah gambar yang gnie nak share tu...hehe...abaikan la muka selekeh tu eh...zaman tak kenal shawl lagi =P
atas ni time discussion speaking mandarin...berbelit-belit lidah..
guess dalam 4 orang ni sape je yang betol2 study...? =P

ni pulak dalam library kot...(mukaku sangat muda...whahaha gelak evil)
gambar solo study..ngah kusut study last minit...camne leh ada gambar ni tahla..ada la tgn gatal tu yang snap-snap..huhu


oh cik penganjur mintak 1 gambar je...anggaplah yang bawah tu gambar hiasan je eh..hehe...

nak tag
(thanks to both of them coz listkan blog ni dlm bloglist blog comei mereka) :)

Jom Join Meriahkan Contest ni lagi :)
Klik SINI

p/s : kepada adikku Ashraf...sila bersedia untuk result SPM ni..wish u luck...aminnn

4 comments:

mia.lia said...

xde gmbr tgh study..haha
nnti crik kalau ade ^^

Gnie@SimplyStyle said...

hehe...wokeh mia

seyrah_sue said...

check~~

thanx join our contest.good luck..follow up untuk tahu hadiah kay~~

Gnie@SimplyStyle said...

Of course dear :) thanks singgah

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala