Pemanis blog =)

Search

Wednesday, March 16, 2011

Follower ke 50 =)


Suka hati ni tengok follower dah lebih 50 :) awal-awal dulu tak yakin..yelah blog kecik-kecik camni ade ke yang nak follow...hehe...Bulan pertama lebih fokus pada personal blog then tak banyak masa sangat nak update blog tu yang macam tak kisah sangat takde yang nak follow. Tapi hujung2 bulan Feb tu gnie dah start aktif, ada juga yang sudi follow..thanks so much pada semua-semua yang follow..tanpa anda sapelah saya =) hihi cara macam dah lebih 1000000 follower..tak kesahla setiap orang ada keinginan nak hepi tak kira apa cara pun kan :)

Follower bertuah yang pertama ialah follower ke-50, memang dalam hati ada rasa nak buat review sikit untuk follower ke-50..tapi taknak war-warkan..kebetulan member secourse kat UiTM dulu. Beliau peramah, friendly & sweet-sweet je orangnya =) siyes tak tipu..job pun hebat..lalala tak caya gi terjah blog

ni header die, dah lama kot eh Tqah berblog..ada setahun gak kot :)
apa lagi buatla giveaway, haha guro je
Pinjam header sat eh Tqah :)

Kawan-kawan yang lain yang dah follow tu jangan kecik ati tau, ikut hati nak wat review semuanya..tapi...emm..mesti ada tapi kan...
Apepun...Thanks so much to all of u..muax =)

Sila lah jenguk blog follower bertuah ku ini tau..klik link atas tu tau 

p/s : gni menang teka-teka kat blog Dni, hadiah besh..haha nanti gni cite, sekarang mau lena sekejap =)

2 comments:

SyUhAdA said...

nak gi terjah tqah la..~

Gnie@SimplyStyle said...

sila2..Kirim salam kat die ye...haha takla guro je :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala