Pemanis blog =)

Search

Tuesday, March 8, 2011

Ice Cream Craze ^^


Ops...macam nama game je..'ice cream craze' hehe
Korang suka aiskrim? kecik-kecik dulu suka beli aiskrim 'pong'..aiskrim tu boleh patahkan kat tengah-tengah so beli 1 dapat 2..huhu..dah besar ni dah tak suka sebab rasanya dah tak macam dulu, sekarang punya macam ada klorin..T_T

Cerita pasal aiskrim, bangun pagi tadi ada surprise...buka-buka peti ais tenyeh mata banyak kali..btol ke tak apa yang aku nampak..haha...nak tau apa yang aku nampak...ni picture bawah ni



Hahaha...i'm in heaven...
Terkejut tambah rasa hepi....
Best woooo banyak gila aiskrim macam bukak peti ais pasar raya..kat bhgian bawah peti ais pun ada jugak..dah cair..huu....so arini sarapan aiskrim, lunch aiskrim, dinner aiskrim..hehe acah je..jangan caya

Thanks to Angah bawak balik aiskrim banyak2..
lagi seminggu bersedia dengan ubat batuk yea..

hehe  bye...see ya

Thanks sudi singgah dan baca

p/s : ada tak yang ingat tajuk tu game?..untuk tak menghampakan...meh nak share tempat nak download game banyak2
pastu cari game ice cream kat situ tau...
hehe




4 comments:

eqhaZIN said...

giler byk kot!
ape lg, msk kn la dlm peti ais ak 1!
haha.

~aja mohamad~ said...

amoi,,,manyak nyer,,,,
nk jugak la lao cm gniy,,,,
da pnuh satu peti

syuhadah afiqah said...

nak siket !!!
heee

Gnie@SimplyStyle said...

@eqhaZIN : haha nak ke meh amik..

@~aja mohamad~ : apa lagi, jom borong eskem :)

@syuhadah afiqah : nyum...nyum...haha..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala