Pemanis blog =)

Search

Loading...

Saturday, March 5, 2011

Remove masalah Bintik Hitam dan Putih di muka

Assalammualaikum My dear Friends :)

Yes harini Gnie nak bagi review tentang satu produk yang Gnie gunakan, produk ni dah sebulan Gnie guna Alhamdulillah Bintik hitam dan putih pun semakin berkurang :) Jadi u all yang ada masalah yang sama moh la baca ok..

Sebelum tu, tengok dulu macamana rupa produk
Di pack dalam tube sebab rupa dia macam gel dan color dia sangat menggerunkan..ahaha

cara pakai mudah je,
picit keluar dari tube, ratakan ke seluruh muka/bahagian yang bermasalah dan biar kering selama 15 minit.
Dah kering barulah tarik, ouch..huhu terus terang katakan, agak sakit kalau buat keseluruhan muka coz kat muka kan ada bulu2 halus yang kita tak nampak, so die akan tarik sekali. Bukan setakat bintik hitam dan putih je keluar, dengan air mata daku pun keluar juge..T_T

Sementara nak tunggu kering korang layan la muka huduh ninja ni :)

mask color hitam euu

Produk Bioglo ni korang boleh dapatkan dari kedai-kedai cosway yang terdekat, produk ni permintaan tinggi so selalu habis, rezeki korang lah kalo dapat..huhu

sekian
eh..nak tengok result ke? segan lah..haha..korang google je lah..ramai dah buat review ni..hehe
tunjuk daku punya result kang muntah darah lak..hehe
actually tak ambik gambar result coz mask dah koyak2..tangan tak berbedung..sobs T_T

Terima Kasih sudi singgah & baca :)







5 comments:

fyna said...

fyna ada jugak tulis entry pasal mask ni..fyna pun suke mask ni..hehe

Gnie@SimplyStyle said...

hehe...dah tengok review fyna..yup mask ni best :) tapi takleh pakai malam2..nanti de yang tekejut kang...T_T

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

mahal tak ? nak lahh.. dah la bintik itam byk kat muke. terutamanya area idong. jenuh buat facial sndiri2. habis berparut. haha

Gnie Syazni said...

Nur FatIn aDiLah bT azMi : tak ingat harga..tapi rasanya bawah RM30 la fatin..tube besar okla sesuai dengan harga :)

Anonymous said...

Mmm,lepas bintik hitam dan bintik putih hilang dari muka after pkai mask ni,,boleh stop dah ke pakai mask ni n bintik putih n hitam dah tak akan naik?or kalau st0p pakai mask ni,bintik tu naik pula ke?

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala