Pemanis blog =)

Search

Sunday, March 27, 2011

Melepas Rindu.... ;P

Hari ahad kan, hari cuti-cuti sedunia...yeay..dan hari untuk berdetim..

nak wat gane..ni je hari free...hehe

Takde buat aktiviti ape pun...juz habiskan masa coz dah lama tak jumpe kan...

Aktiviti pertama mestilah makannnnnnn....

singgah mcD lah..Mc Value Lunch 12pm

BIG Mac .vs. MEGA Mac

ce teka sape big sape mega...haha...

Mega Mac berada di side saya...manakala Big Mac di side si dia..

........................................

Habis makan lepak luar jap....


Cara tebaik yer nak kave pimples...tiru macam saya...lalala

and

Shopping Jangan Dilupa....tak dapat beli banyak benda pun takpe tapi mesti nak ada beli satu benda...
habit kot

Lip Ice Sheer Color
Fragrance Free


Dah test dan berbaloi lah beli..coz sesuai ngan bibir ini...dan yang lagi best...die ikut color asal bibir kita/ mungkin color darah sendiri..soo natural..nanti saya watkan entri khas nak cite panjang lebar...hehe

Ok...see ya =)

Thanks sudi Reading...

3 comments:

SyUhAdA said...

besnye mkn McD..
x ajk syu pon..hikss..

Nizam said...

nape eak, nizam kurg minat makan macD.. tak suka burger kot..hehehe

Gnie@SimplyStyle said...

@Syu : haha meh la

@Nizam : makan selalu memang jemu pun...sekali sekala takpe ^_~

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala