Pemanis blog =)

Search

Sunday, March 6, 2011

PENDAPAT BLOGGER MENGENAI ...

Hari ahad memang hari yang agak boring...tapi sebelum keluar aku tengok Ben Ashaari ada buat segmen LAGI...hehehe...selama ni aku tengok je...nak join cam segan-silu...huhu abg Ben kan blogger otai fofuler..biasa jadi silent reader je...tapi harini ni ni...aku nak join jugak...tak kira...hahaha

ni header incik Ben Ashaari...ada sesiapa yang tak kenal ke? huhu...

Pasal Vlog kat 1Tube. Aku suka tengok sebab kita boleh tengok blogger secara live. Kadang-kadang tengok vlog terjah tu macam menjadi je..cakap dari hati ke hati..hehe..dalam Vlog ni kita leh tengok kredibiliti blogger tu sendiri, haha perlu ke kredibiliti ni...?

Haa korang..korang yang belum JOIN sila join sekarang sampai kul 5 petang je tau...
bubye
Thanks Ben Ashaari for this segment :)

p/s: jom kuar shopping di hari ahad....yeay...

3 comments:

ROROI said...

review suda dbuat. jemput la bca n komen. nak keep in touch? follow la jwpn nya! hahaha

Nizam said...

dah review sikit..jenguk2 la yer.. hehee

Lulu caldina said...

suka juga join segmen En. Ben..Tapi yang ni tak berapa faham nak buat..huhu

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala