Pemanis blog =)

Search

Tuesday, March 29, 2011

Perasaan Bila BFF nak bertunang...

Salam...

Semalam me dapat perkabaran my BFF nak bertunang...

memula saja je message sebab tengok picture kat FB die nak bertukar tempat kerja dah..so nak tanya lah kot2 die keje kat Shah Alam...best la...hehe..alih-alih dapat berita dia tunang end of April....waa perasaan tu

Terkejut + Happy sangat + rasa bilalah turn aku pulak...haha

seriusly, dienye yang dulu takde cintan cintun sangat tetibe nak bertunang....
Wish u luck and happy always Farah...teringat dulu selalu ejek dia riang-riang...sebab dia tersangatlah riang...lagi pulak nama dia Farah maksudnya riang...belakang Farhana pula...maksud riang juga...so Farah Farhana jadinya?  hehe...so childish lah me...

Bestnye nak tunang dah...tapi me belum sedia lagi lah...huhu...

Bila message myMan bagitau farah nak bertunang...balasnya 'bestnye'...
Bila tanya awk dah bersedia ke kalau turn kita....jawabnya...'bersedia'...haha ok fine dengan yakinnya die jawab kan
me yang tak sedia lagi buat masa ni...sorie...huhuhu

ni lah my bestie...starting umur 18..dah 7 tahun dah berkawan rupanya =)
Kakcik ni sangatlah tak suka picture ni...haha...tapi saya suke...comey pe wat muka blur2 camtu..


dan ini couple yang selalu kena kejar pak guard...crazy lorh
[gambar kitorang awal bercinta dulu...form 3 yaww..]

now im form 13 dah ^_~...memang dah time ni...tapi sabar ye b...lalala

p/s : Comotnya saya..saja letak gambar dolu2..nak perasan muda jap..sape pandai, kesimpulan dari cerita di atas ce teka berapakah umur saya sekarang...haha..sape dapat teka dia memang comey =)

3 comments:

nur anis said...

wow..lamanya bercinta..mesti best kan ada kenangan bercinta dari sekolah..:)

Gnie@SimplyStyle said...

@nur anis : best2... =)

ardinihumaira said...

dni syahdu je kekawan pakat kawen june ni uwaaaaaaa

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala