Pemanis blog =)

Search

Thursday, March 10, 2011

Lulu Caldina 1st Giveaway

Sekarang barulah ada masa sikit nak berblogwalking..dah 2 hari BW terabai...blog pun dpt update sekerat dua je..dan bila dapat berblogwalking, singgah blog Lulu Caldina dan terjumpa 1st Giveaway by her :) 
Ni yang best ni...hehe...walaupun dah slow join GA & Contest tapi kadang nak la juga, kot2 bertuah... ^^

Dan macam biasa, nak hadiah kena lah ikut syarat-syarat yang ditetapkan :)
Nak tau syarat & join silalah ke blog

so Gnie nak tag secara random

Good Luck :)
End on 29.03.2011

3 comments:

Lulu caldina said...

pewitt gojez..

Semua syarat sudah dipenuhi...Terima kasih sudi join 1st GA lulu..Semoga berjaya..

Lulu caldina said...

pewitt gojez..

Semua syarat sudah dipenuhi...Terima kasih sudi join 1st GA lulu..Semoga berjaya..

Gnie@SimplyStyle said...

@Lulu Caldina : TQ..TQ.. :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala