Pemanis blog =)

Search

Thursday, March 17, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

dianjurkan oleh nameeroslan.blogspot.com
hehe sangatlah ceria senyuman gadis kat banner ni...banner tu menandakan gnie nak join Contest ni..haha...jangan marah

ni lah gambar yang dipertaruhkan
hehe boleh ke gambar ramai-ramai ni, Gnie yang pakai hood tu..sweater biru..dok depan sekali..paling lebar senyuman tu...hihi..ni zaman masih bergelar student

Pic ni "saya gembira sebab dapat main hujan ^_^ "
Tengok belakang ujan yang sangat lebat .. game drift pun dibatalkan :( dan kitorang pun buatlah penggambaran kitorang sendiri, tu yang ceria tu...hehe..

Nak tag

KLIK SINI untuk join

Goodluck...hadiah sgt besh tau :)

6 comments:

Fantastic Ajane said...

tq tag k gnie..:)

ardinihumaira said...

Goodluck Gnie :)

SyUhAdA said...

gudluck gnie~!

tQ tag syu..klau syu jumpa gmbr yg bes, syu join ye..hee~

Namee Roslan said...

terima kasihh! cantik! ;)

Gnie@SimplyStyle said...

:)

Cik_Shiqah said...

gudluck :)

mmg senyuman yg ceria :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala