Pemanis blog =)

Search

Thursday, March 31, 2011

Cabaran 30 hari VCO...[day3]

Bismillahirrahmanirrahim...

Dah pagi dah...

Dah hari ke 3 cabaran VCO catalyst..ramai cakap hari ke3 dah nampak perubahan ketara

me pulak?

voila...

jom kita tengok gambar..........

muka bangun pagi
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ngeehee...op..op jangan marah pagi-pagi...

ni gambar kena simbah flash...memang clean & clear lah

Maap belum sedia lagi...tunggu....

Apepun...memang result positif....tak rugi kalau u all beli...hehe..

p/s : sebenarnya nak bagitau...feeling macam muka dah terbentuk elok...means takdela lemak berkumpul kat pipi macam dulu2..takdela bulat sangat muka ini..tapi ni really tak sure coz of supplement VCO atau faktor lain..sebab tu tak berani nak tulis sebagai exact result

2 comments:

ardinihumaira said...

wow! kalolah betul.. pasni dni takmo skip makan vco dah. ngeeeee

Gnie@SimplyStyle said...

@hehe Dni..kalo betul memang rugilah beli stok 30hari..3 hari je dah cukup =P

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala