Pemanis blog =)

Search

Wednesday, March 23, 2011

Penangan Main Teka-teka

Ceritanya macam ni...aritu ada main teka-teka kat blog May Happiness Be Around You Now & Forever...siapa lagi kalau bukan blog ardinihumaira.com...Gnie main teka-teka coklat makanan kegemaran Dni. Menang 2x...huhu tamak kan..pasni tak jawab da..bagi chance org len lak T_T

Teka Pertama : Dapat Teka Cocopie...dan Gnie dapat hadiah ini

Dah Sampai Sehari Lepas Dni Post =)

Hehe..Wangi.....

Teka kedua senang sikit : Dapat Teka Coklat Boost (Cadbury)

Dapat Hadiah ni

Sampai Yesterday / mungkin Monday, tak cek peti on monday...huhu

Headband untuk shawls / free hair pun bole pakai =)

dengan message
jom-jom read =)

Hasil Dari Tekaan tu, Bila Tengok Cadbury Boost ni telan airliur...

Siyes tak pernah rasa, selama ni just pandang je coklat tu

Semalam gi Tesco teingat dan terus rembat 1..rasanya sedap wok..crunchy..tak rugi mencuba..hehe

Sambil tu rembat rocky sekali...lalala...coklat budak kecik


Today keluar gi Jusco, rembat lagi 3 coklat Boost ni...hahaha...kalau abis meh cari kat sini meh

Ni lah penangan main Teka-teka coklat ni...pantang nampak dah jadinya ni...huhu

Anyway nak thanks kat Dni bagi hadiah, rasa macam da banyak dapat hadiah dari Dni ni..huhu


Thanks singgah & baca...nak komen silalah =)

Ayork..baru perasan watermark tertempek blogshop punya..hadoi...tgn menulis pikiran ke lain camtu le jadinya...hukhuk...abaikan je la watermark tu ye


Jom Cari Hadiah kat sini pulak :)

4 comments:

nur anis said...

sangat teringin nak makan coklat boost tu. tapi tak sempat lagi nak keluar.. congratz ye..:)

ardinihumaira said...

Alhamdulillah dah sampai ;) hepi2 tau dear...


p/s: omg jeles tengok boost!

Gnie@SimplyStyle said...

@nur anis : hehe nanti beli tau...wajib rasa =)

@ardinihumaira : Thanks tau dear..haha jeles ke

p/s : baru terperasan tertempek watermark blogshop..macam nak berniaga perfume lak...huhu

Myra Jay said...

Wahh bestnyer, 2x bertuah meneka ye.. :)
Pndai meneka ek.. :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala