Pemanis blog =)

Search

Monday, March 28, 2011

Virgin Coconut Oil dah sampai =)

Salam Readers...

Selamat Tengahari...

Dilema Isnin siapa yang alami? hehe..

Tapi saya happy harini, coz barang yang saya order dah sampai =)

Bila posmen call dah agak dah, nak hantar barang ni..hehe


Masa dapat kotak dah kemek sikit...hehe..takpe...kotak je pun...
Ni lah barang yang dah lama ku idamkan...hihi..supplement pun nak mengidam -_^
Seriously ingat dalam botol kaca...rupanya botol plastik je..hehe


Sebijik capsul yang bakal di telan :)

hehe dapat-dapat terus makan..

me lubangkan sikit coz nak sapu kat muka...

orang kata bau nya bad

tapi takdelah bad sangat..cuma tak wangi...bau minyak kelapa je...hee...bukan bau 'tengik' pun

Korang boleh dapatkan kat mana-mana kedai online..dah ramai agent yang jual..harga sama je cuma depends nasib korang time promosi ataupun mungkin postage fee beza-beza...harga tetap sama RM39.90...kalau ada yang promosi pun harga mungkin RM37.00...tapi tak ramai kot yang jual RM37...hee

ada 60 kapsul sebotol..
2x sehari makan
so cukuplah sebotol untuk sebulan =)

Yang ni Gnie beli dari ciksucatalyst
terperasan blog ciksu ni sebab beliau anjurkan cute couple contest..hee...

Sambil join sambil membeli... =)

Harap-harap lah produk ni berkesan pada diriku...hee..Aminn...

4 comments:

ardinihumaira said...

a ah dear botol plastik kan hehe makan jugak tapi ngelat2 sebab dasar pemalas ;p

SyUhAdA said...

mkn jgn x mkn..hee~

Gnie@SimplyStyle said...

@ardinihumaira : kulit Dni dah cantik dah...hehe skip pun takpe

.::: Princess MOMOY :::. said...

baru nak try sbb ramai review kata bagus

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala