Pemanis blog =)

Search

Wednesday, April 6, 2011

Yoghurt Mask yang paling best =)

Hai...
Dah lunch

Harini nak cerita pasal yoghurt hee...
Bukan Yoghurt untuk makan tapi untuk letak kat muka...mask yang paling best..paling gni suke.. ^_~

antara mask yang gnie ada..
masing-masing ada fungsi sendiri

contoh macam ni

ST. Ives Firming Mask (kiri)
-Mask ni untuk Firming & tightens skin..lepas pakai mask ni kulit jadi lembut selembut sutera...hehe..poyo :P
Mask ni Gni jarang pakai coz bau die tak berapa minat lah..bau tanah liat..

lagi satu

ST (Sendayu Tinggi) 3 in 1 Masker & Scrub with Withening (kanan)
-Masker ni untuk oily & acne series..dah tak pakai dah sejak amalkan VCO =) coz dah takde prob tu..plus bau die pun tak berapa sedap


Bioglo Clearpore
-Masker ni special untuk tarik whitehead & blackhead..series memang tarik..tapi pedih la..my friends tak tahan nak tarik, die gi basuh ngan air...so nothing lah...haha...purpose mask ni untuk menarik segala macam whitehead & blackhead, tapi kalau dah takleh tahan basuh je la..hehe..gnie first time pakai pun bergenang air mata, tapi dah banyak kali pakai..momantai la...ok je...hehe
ni pun bau not very nice...tapi better dari dua yang di atas...hee
harga : dalam rm25++ 75ml

And last..Yoghurt facial mask
Yoghurt mask ni
Ada 2 jenis yang gnie ada..
satu cucumber (kanan-green color)
- untuk melembut dan menyegarkan kulit...
bau die rasa nak makan je...hee...
+ natural moisturizer

lagi satu Bearberry
- untuk melembutkan & mencerahkan (whitening)
bau die pun sedap..nyum nyum..hehe

Both ni boleh membantu masalah kulit kering + tegang

tu je yang gnie ada...pakai ikut mood...hehe...tapi yang paling rajin pakai, Yoghurt mask tu la =)


harga promosi April : RM7.90/box
Oh ya...ade sesiapa berminat  nak yoghurt mask ni? yang bearberry
Bolehlah ke my blogshop...hehe promote sikit...boleh kan
Klik je kat banner kalau nak beli


atau
Just email
simplystyleshop@gmail.com
dengan subject yoghurt mask

Jangan terlambat...ada 4 boxes lagi ready stock =)

selamat bermasker
(^_~)

5 comments:

ardinihumaira said...

dni pun suka ;)

p/s: Gnie dah jadi ahli avon ya. wahhh... jum2 copim di avon. hehe. kalo belum, leh register ngan dni tau ^__^

SyUhAdA said...

syu suka jgk pkai yoghurt mask tu..
bau dia mmg bes..
cam nk msuk mulut je..hehe~

Gnie@SimplyStyle said...

@dni : hehe...dah jadi lama dah...suke copim kat avon =)

Gnie@SimplyStyle said...

@syu : kan best kan =) nyummy..nasib baik takleh dimakan

Myra Jay said...

Nk try ar mask dari Avon nie..:)
Dah jd ahli Avon tp takde masa nak p butik beli..hehee :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala