Pemanis blog =)

Search

Loading...

Friday, April 15, 2011

Pencuci Muka yang murah tapi berkesan

Selamat Petang kawan-kawan

Ada satu pencuci muka ni..
harganya murah je..
dan sesuai pulak dengan muka ni..
so selamat duit takyah beli pencuci muka mahal-mahal...hehe ^_~

Mula-mula teringat nak cuba ni masa tengok iklan kat TV yang Fafau jadi model iklan tu...
Tapi kat iklan tu tentang cream anti marks.
Tak kisahlah pencuci muka pun, as long as 'Anti Marks'

So cuba-cuba, dah lebih kurang sebulan gnie pakai pencuci muka ni..
Dah habis pun satu tiub..
haaa....

ni dia pencuci muka tu


Hehe...
tak kisah pun tak Grrrand pakai pencuci muka murah..
As long as berkesan kan =)
RM6 jer...

Before ni Gnie ada guna sabun pencuci muka Hana Soap
memang produk tu hilang jerawat, pastu gnie teruskan je pakai walaupun dah takde jerawat..
tapi kulit jadi kering sangat...so stop pakai...
Berbalik pakai Pencuci muka Garnier, pencuci muka Garnier ni memang ok dengan kulit muka ni, just agak boring pakai sebab takde nampak perubahan apa-apa...die just kekalkan kulit sedia ada....huu..kalau kulit dah cantik memang best lah kekal =) tapi....@_@
&
lagi
Time tu belum start makan VCO 
lepas dah makan VCO ni kulit lagilah jadi best...rasa cam tegang sikit kulit...
Tambah pulak pakai Pencuci muka Fair n Lovely ni
Sedikit sebanyak membantu la jugak elakkan parut jerawat & pudarkan parut lama..
+ pencuci muka ni best sebab muka jadi segar je lepas cuci
InsyaAllah kalau consistent mungkin boleh hilangkan segala parut lama =)

Sape tau kan...
Tawakkal je sambil berusaha =)
Siapa yang taknak kulit segar berseri kan

Bubye...
Thanx for reading

p/s : result ni for me je..apa yang saya rasa..orang lain taktau lah sebab kulit lain-lain kan...hehe

5 comments:

nur anis said...

saya pun pakai pencuci muka yang murah je..yang penting berkesan..:)

ardinihumaira said...

dni guna avon punye hehe

cheq sue dieyha said...

gni pkai produk apa untuk parut n jerawat 2?jerawat makin membiak la kt muka lpas pkai sunblock tia tp best.sayang nak tinggal ase.sedey :P

Gnie@SimplyStyle said...

@cheq sue dieyha : dah tak pakai ape2 skrg, sbb makin banyak pakai produk makin teruk muka..aritu ada pakai oxy tapi oxy tinggalkan parut..skrg ni berjinak2 pakai susu kambing jer..the best lah rasanya...kulit dah tak berminyak langsung.. =) time nak keluar pulak pakai biore perfect face milk..sehari keluar tak berminyak muka + ade SPF 50 PA+++ =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy guna safi rania gold jer
so far ok

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala