Pemanis blog =)

Search

Friday, January 13, 2012

Hot Chocolate...

Salam pagi Jumaat semua,

Morning...

Thumbs up untuk semua yang bangun pagi, semoga dibukakan seluas-luasnya pintu rezeki :)

Ni nak story..

Pagi-pagi kalau tak sempat sarapan inilah die habuannya, 

hot chocolate Perl Choco jadi santapan..

buat alas perut..

Dah tinggal 5 packet je..nak kena restock lagi..huhu

Actually, Power Root Cafe Kacip Fatimah tu pun ada tapi tak boleh la,

Gni minum cafe tu sehari tak tidur, pagi-pagi buta boleh segar lagi..tension je..hebat penangan nya..hehe

Perl Choco ni best, dah la sedap, ada kacip fatimah + collagen..

Ladies-ladies tau la kan apa fungsinya :)

Sedap-sedap-sedap

Hantu coklat memang akan cakap sedap kan, tapi betul siries rasa pure coklat

Harga pun tak mahal sangat..

RM10.90 kalau tak silap, dalam ada 15packet + free 2packet..

Cubalah...

^_~
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

6 comments:

...sWeeT uMi... said...

hehehe penangan nye mmg best kan..tp umi tak leh minum plak yg ni...slalu amik yg biasa tu je huhuhu...collagen tu yg best ihiksss (^_^)

Cik FaRiZaM said...

sy minum anlene cekelat untuk kesihatan tulang sy..dan demi msa depan sy...

qlah said...

dulu qlah hari2 minum ni . to skunk da kurang da ;D

Mr feckry said...

wah, nak cari la yang ni

Ardini Humaira said...

suka suka suka! yang super power pun best juga :D

Abg Stalker said...

iz pnh minum my mum pny :D

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala