Pemanis blog =)

Search

Tuesday, January 17, 2012

Masalah keguguran rambut dan luka jerawat

Tajuk as skema as possible..

Untuk yang ada masalah rambut gugur, ladies especially yang rambut panjang, atau ibu-ibu yang baby nya baru nak tumbuh gigi biasalah rambut gugur ni. Kalau dah gugur rambut jadi nipis, bila rambut nipis muka nampak tua dari asal. 

Walaupun kita bertudung, penjagaan rambut tersangatlah penting. Untuk keselesaan sendiri juga kan :)

Gnie pernah ambil supplement ni, makan dah 2 botol, elok, rambut cepat tumbuh..haha..maybe ia stabilize hormon, and then kalau luka jerawat kat muka tu pun cepat je kering.

Ni supplement nya


Fungsi Bio-Zinc
-Penyembuh luka-luka
-Baik untuk kesuburan lelaki ^_~

Tapi jangan risau perempuan boleh je makan, tapi...mesti ada tapi..kalau jenis yang banyak bulu roma lepas wax memang jadi cepat tumbuh dari biasa...tak best yang tu..

Produk ni ada Vit C tau, so kulit jadi bright (yang ni ladies suka) macam makan collagen, tapi tak banyak la..bio zinc lebih banyak dalam ni..

Lepas masalah rambut tu dah ok stop la makan, tukar supplement lain pulak :)

Just helping :)

I've gain weight -_-

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

3 comments:

...sWeeT uMi... said...

wah bagus supplement ni..leh kurangkan rambut gugur, tu yg umi suke hehehe...ari tu mmg masalah pasal tu tp skrg dah ok skit lepas try shampoo loreal ekekekek...nway best info ni...tq(^__^)

qlah said...

kenapa try roger2 online . ni . hihi

Abg Stalker said...

lama x jenguk awek no 99 sy ni. :P woo..muka makin berseri2 dgn produk2 terbaru.haha

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala