Pemanis blog =)

Search

Saturday, October 8, 2011

Maybelline Baby Lips



Nak kongsi produk best ni dengan korang semua..ladies boleh...guys pun apa salahnya kan...just a lip balm..kalau nak bibir sihat pakaila lipbalm =)

Lipbalm yang gnie pernah try
-Avon (ni dari sekola menengah...hehe mymom rajin belikan, kita pakai jela kan)
-Vaseline
-Nivea
-Lipice
-Sasa brand
-Maybelline

Semua pun best..major yang ulang-ulang beli, Avon (tapi sekarang dah tak beli coz malas nak gi butik Avon- tak friendly) & Lipice (ni mmg awesome)..
tapi harini nak cerita new product dari Maybelline..eh ke dah lama, haha sori la kalau dah lama, means sy je baru tau..

But this product reallllllllllly awesome.. ^_~ 
kalau boleh bagi bintang, nak bagi 10/10



Grab one yang energizing orange, ada 4 perasa semua (orange, berry, menthol, another one tak ingat)..sebenarnya gnie jenis tak suka ada perasa T_T tapi okla sebab tak mild sgt, boleh tolerate =)

Yang best ia memang moisture, pakai sehari pun fine lines tu dah nampak kurang..
maybe lagi seminggu jadi bibir baby balik kot...lalala
as per stated
'Instant 8HR Moisture rejuvenated lips in one week'

Price : RM10.90 
(semalam Gnie beli kat guardian dapat RM10.50)


Sebenarnya nak beli kat Watsons coz dpt member point, tapi takde pulak, maybe dah habis..hot selling kot =)
nasib baik guardian dalam 1 bangunan jugak..lagipun guardian lagi murah..so momantai =)


ni katalog watsons yang state Baby Lips tu, ada prove..its one of new item..patutla habis

eskem...want some? takde kena mengena =.=  

tak rela nak tunjuk zoom in lips..pervert ada di mana-mana..haha

nak tau best ke tidak gi beli ye... =)
tapi sy really recommend..
Repurchase? of course..confirm =)



daaa.....
^_~


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

18 comments:

fyna said...

waaaaa..nk beli jugak..sis nk save bulan ni..asal ada sale pulak..hadoi

Abg Stalker said...

dlu dlm masa bljr bantai pki bdk prmpn pny lip balm.yela..bibir lelaki pun kering jgk.tp kami mls nk bli. :D malu la konon,x jantan.haha ;D klu ada perisa mmg x kekal lme r,5minit da hbs kne jilat. :D

GnieSyazni said...

@fyna hehe terpaksa la batalkan niat nak save tu sis ^_~

GnieSyazni said...

@Abg Stalker wah pakai jugak ek..ala ramai je laki yang pakai cuma jenis sorok2...hahah takut tercalar ego kot

Dhinai said...

Nasib baik aku lelaki....hehehe

GnieSyazni said...

@Dhinai :)

Zura said...

dulu boleh jgak pakai lip balm tp lah nie bleh pakai versaline je...

mimie kamisah said...

waaa...
tadi baru je ajak bff g farmasi esok.. nak try gak la..
thankz for the review.. :)

Qaseh dalia adelia said...

bibir kering ok eks

GnieSyazni said...

@Zura takpelah..pakai je mana sesuai janji bibir sihat =)

GnieSyazni said...

@mimie kamisah ur welcome..try jgn tak try ^_~

GnieSyazni said...

@Qaseh dalia adelia boleh sangat-sangat =)

...sWeeT uMi... said...

lipice ngan maybelline mmg best...yg tu umi slalu pakai...yg baru ni lum try...best ek...leh try nanti hehehe

GnieSyazni said...

@...sWeeT uMi... best sbb thn lama & bibir smooth, fine line pun kurang =) tryla umi =)

budak penjara said...

pompuan suka sngt ngn benda2 gni..benci akuh..haha

aleen aiden said...

mak alin pon suke belikan barang2 avon.hu3.alin suke pakai gloss.mcm2 gak pnah try.maybelin ok jugak.n 1 lg revlon.it last longer.heh~

qlah said...

orait.. masuk dalam list kak gnie kena belanja qlah , hikhik ;D

Unknown said...

hi, kepada sesiapa di luar sana yg berminat tuk beli brg avon sama ada pakai sendiri atau utk dijual kami berikan discount 35% untuk brg AVON. hantar lah order and ke avonmalaysia.singapore@gmail.com . anda bleh berjimat lebih dan untung lebih.

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala