Pemanis blog =)

Search

Saturday, October 29, 2011

Nak beli Korean lens murah-murah meh ^_^


Ada yang dah tau, atau meh nak bagitau, my korean lens blogshops..sape minat boleh order bila-bila masa =)

Now, ada promosi tau. sejak 17 oktober haritu,

Promotion buy 4 free 1 akan tamat esok 30 oktober 2011 pada jam 12 malam,
beli 1 pair pun murah dari harga asal
(esok dah last day ^_^ so jangan terlambat order)
Tinggal sehari je lagi, jom jom beli =)



Package A : 1pair = RM25+poslaju / 4pairs = RM70+poslaju+free 1 pair
Package B : 1pair = RM28+poslaju / 4pairs = RM85+poslaju+free 1 pair
Package C : 1pair = RM36+poslaju / 4pairs = RM120+poslaju+free 1 pair

KLIK SINI 
untuk ke website SSC Lens
atau
KLIK SINI
untuk melihat katalog di FB fanpage

Dapatkan sementara promosi belum tamat, jimat-jimat-jimat tau =)
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

4 comments:

Abg Stalker said...

da mula sibuk bisnes plk..entri peribadi mn. :D

Mr feckry said...

cer lu pakai, meh wa tengok

GnieSyazni said...

@Abg Stalker alamak dah kena sound..haha...kadang2 je bisnes sini

GnieSyazni said...

@Mr feckry Mata kecik, kalau jadi model lens mmg tak nampak lens kang ^_~

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala