Pemanis blog =)

Search

Sunday, October 23, 2011

Persoalan yang tiada jawapan



Kadang kita selalu tertanya-tanya. 
Apa salah kita. Hingga orang bermasam muka.

Kita yang salah ke atau just salah faham.
Maybe sebab bad communication.

Boleh ke orang yang having bad communication hidup bersama.
Prefer to keep quiet till the end.
And kita pun just keep quiet.
'Diam' is the key ke?

Kita try to help je, tapi macamana kalau dia taknak buka mulut.
Takpelah maybe masalah dia terlampau peribadi.
Atau mungkin masalah dia tu adalah 'Kita'
atau mungkin jugak dia can predict kita tak dapat membantu pun.
Tapi kita tak seronok kan kalau dia asyik buat muka.

Maybe dia tak suka kita.
Can we just go?
hmm..I dont know. Rasa syg dengan relationship tu.
now it's Really Confusing.

Maybe we should talk..
please la..


Teleporting here without realising =)

Bila hati rasa kacau bilau..
This is the place..
Ombak seakan mengalunkan iramanya yang menenangkan jiwa.
erk adakah saya sedang menggunakan ayat novel.
Tapi seriusly, nature never lie to us kan. 
Iramanya tak pernah ada prasangka, sentiasa mengalu-alukan kedatangan kita


Found this while walking..dari jauh kusangka 'landak laut', yeah wa kena beb..hanyalah setandan kelapa sawit entah dari mana, berapa banyak tempat dah kamu mendarat hah T_T


Music of my heart.
Found back happiness disebalik alunan ombak


Till then.
Thanx for reading.

Hope u guys happy sentiasa
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

CaDLyNN said...

betul gnie..kadang2 perangai manusia ni pelik2..tibe2 diam tak bercakap...blurkan..kalau ade salah bgth je..

cheq sue dieyha said...

payah nak jaga hati orang ni sebenarnya,yg penting x yah dk pikir sgt..bt selamba jek!
btol,alunan ombak seseolah muzik di hati kte yg menenangkan:)

Mr feckry said...

car terbaik adela..doakan untuk kebaikan die

qlah said...

LAIN ORANG LAIN RAGAM :)

dak fakulti kimia said...

kkdg yg diam tu rasa just perlu berdiam sbb maybe kalau ckp pun, xde penyelesaian ataupun.. the feedback may be negative... and make the situation become worst..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala