Pemanis blog =)

Search

Friday, October 7, 2011

Tak Paham Trend apekah ini




Memang trend kan, gaduh, gembira, nak 'uk 'uk, semua nak letak kat status facebook..
Memang la tak kisah pun fb you, i takde kena mengena..
tapi macam sedih tengok, yang dah kahwin..
hal rumahtangga pun nak letak kat facebook
eh dah kahwin kot..
ada masalah bincang sesama sendiri tak boleh ye..
takpun sms..
nak panjang lagi guna email..
takpun old skool tulis surat letak bawah bantal

kenapa nak kena letak kat status facebook..
untuk ape ek..
nak bagi semua orang baca..
bagi ada laki lain simpati kat kamu ke..
atau cara-cara nak dapat perhatian keluarga yang ada kat fb tu..ok accepted
tp tolonglah..
kalau hari-hari annoying kot

sebelum kahwin kan dah tau kerenah laki tu macam mana..
bz dia macam mana..
dia buat kerja macam mana..
takkan lepas kahwin nak merungut..
dah kahwin tetiba takleh faham ek..
kenapa..

rimas mata baca kat feed..
tiap hari nak merungut..
bagi se das kang..

alahai..
semoga kalian berbahagia lah..
tolonglah wahai isteri..
takmo la semua masalah nak letak kat status..
kalau mak bapak, mak mertua pak mertua, ipar duai, sedara mara, adik beradik baca apa pulak tanggapan diorang...pikirlah..
cara tu boleh menjatuhkan air muka suami anda sendiri..


yang benar,
emosiku yang confuse

p/s : emosi lebih-lebih 



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

Dhinai said...

sedas mana cukup, orang macam kena bagi 18 das pun belum tentu cukup lagi.....Klau nak tunjuk pekong tu biarlah bertempat.Tapi....rasanya kat situ kot yang dia rasa sesuai nak tagih publisiti murahan.

kaizen said...

Fb pon boleh buat dosa/fitnah...

mimie kamisah said...

ada pro and cons untuk laman sosial spt fb nie.. cume kita sebagai pengguna harus bijak guna je..

qlah said...

*muhasabha diri .

dak fakulti kejuruteraan kimia said...

menjatuhkan air muka ok lg... jgn menjatuhkan air mata... sedih tu... kkdg org laki nie dah buat yg terbaik.. tapi ade je yg xkena.. itu ini.. haha...
tapi biasala tu.. rasanya semua perempuan camtu... cuma xperlu kot bising kt fb... bising la kt telinga husband.... bleh dpt hadiah penampor..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala