Pemanis blog =)

Search

Tuesday, October 18, 2011

Sesungguhnya...




Sesungguhnya Allah berkuasa ke atas setiap hamba-hambanya..Dia mengetahui apa yang tidak kita ketahui. Aku tahu ujian ini berat bagiku insan yang rapat dengannya dan juga berat bagi yang menerima ujian ini. Namun kami redha, sesungguhnya Engkau yang mendatangkan dan menyembuhkannya juga. Engkau ampunkanlah segala dosa kami. Ya Allah kurniakanlah kesihatan berpanjangan kepada dia.

ku berserah hanya kepadaMu..kuatkanlah imanku ya Allah

p/s : kawan-kawan..maaf coz tak update blog sangat bulan ni, myMan (Naim) at hospital, bertarung dengan nyawa..doa anda juga amatlah bermakna ketika ini. InsyaAllah..Terima kasih. Diharap tak terjadi apa-apa yang buruk. Aminnn..

"awk..Sembuhlah cepat..awk kuat kan.."





Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

8 comments:

...sWeeT uMi... said...

nape ngan myman gnie...sakit pe...insyallah umi doakan myman cepat sembuh ok...amin (",)

Mr feckry said...

takziah...sakit ape ye..perbanyakkan baca fatiha dan selawat sifa' pada dia..

hembus di kepalanya..

baca pada air seeloknya air zam2 tak pun paling mudah air mineral..bacakan pada air itu fatiha dan selawat syifa'. niatkan supaya sembuh pesakit tu..

inysa Allah..dengan yakin , kebergantungan , dan mengharap pada Allah..pasti akan sembuh..

GnieSyazni said...

@...sWeeT uMi... mekasih umi...kena penyakit LEPTOSPIROSIS (kencing tikus)...sedih T_T

GnieSyazni said...

@Mr feckry InsyaAllah..mekaseh..akan usahakan =)

Ardini Humaira said...

semoga beliau cepat sembuh, amin..

Dhinai said...

Doa dari sahabat semuga beliau cepat sembuh dan ceria seperti biasa.

CaDLyNN said...

semoga beliau cepat sembuh...

qlah said...

sabar ye sis ,

AMIN...

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala