Pemanis blog =)

Search

Tuesday, September 20, 2011

Cik Anon Cik Anon..kelakar la u ni

nak gelak walaupun hati sedikit terguris..
kelakar sebab manusia yang tau nak complaiiiiin je..
nak comment dengan ayat yang tak berhemah..

Kenapa guna anonymous?
kalau u bagi nama/id u takut kena block ea..
haha..takpela kalau tak suka..
pangkah je..
Padam dari bloglist..sy tak kesah..aiman pun tak kesah
Banyak lagi blog, banyak lagi blogshop yang anda boleh terjah..
Ramai lagi orang yang berhemah nak baca blog ni

sy tak tau pun sapa awk..
tapi soryla tak publish comment..SPAM
semua comment awk anon memang nak menjatuhkan kan..
sy tak pernah pun jatuhkan awk..
kalau tak suka sy atau business yang sy buat jgn dtg lagi ye...i dun mind

Walau sy taktau sapa awk, Allah kan tau..
Jawab la awk nanti yea..
mekaseh..

*Senyum yo lah

Teringat peribahasa baling batu sembunyi tangan...haa tu anon yang tak berhemah tu la tu..pengecut
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

10 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

bkn sy..;( xpe la gnie..adat le tu.dlu sy ada dpt gk tp 1x je la.lps kne sound terus x de lg.haha ;))sbr je la.

...sWeeT uMi... said...

umi pun tak paham nape la nak kena ada cik anon ni...huhuhu...yang pasti diorg ni PENAKUT kihkihkih

Cik Meeja said...

Huhh??Apekah??

starzieti said...

saba ea. :)

GnieSyazni said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) Teringin jugak nak sound, tp sbb takde langsung id die takleh la nak jejak balik..mmg sbr je..takpe takpe..Allah maha adil =)

GnieSyazni said...

@...sWeeT uMi... Memang pun dorang ni penakut..haha tangan takleh nak cover kondem orang je taunya tapi bab suruh tampil tak berani

GnieSyazni said...

@Cik Meeja tak taulah cm ape yang dorang nak sgt cari pasal..huu

GnieSyazni said...

@starzieti =) mesti kena sabar..tp terguris gak hati

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

owh..sy pny tu dia ada id.tp dia sanggup bt id lain semata2 nk komen mcmtu.xde apa pun..mgkn sbb dia terguris ckit dgn ayat sy.

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala