Pemanis blog =)

Search

Monday, September 26, 2011

Inner Neck

Inner neck
sangat glamor sekarang..semua nak pakai inner neck..
dulu inner half tu..orang dah boring..
bertukar ke inner neck pula =)
inner maysaa
inner ninja.
macam-macam ada =)

rasa malas nak bebel panjang..
sbb harini bukan mood utk membebel..
kalau bebel jugak ia akan jadi mengarut..
harini sangat penat..huhu tp hepy

Layan gambar je =)




Berminat nak 1 juga..
Jom ke SimplyStyle..inner neck hitam dari serendah RM12/pc =)


gambar Fida takde kena mengena ngan entry, sebenarnya cari gambar fida pakai inner neck..lain yang dijumpa..
saja letak...lalala...

p/s : dulu kalau terjumpa orang pakai baju sama ngan kite terus taknak pakai dah..sekarang tak sure lah ada lagi ke tak perangai tu..sbb tak jumpa dah yang sama..tp tu baju..kalau shawl? lalala


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

klu shawl wrn sama kasi bakar sama itu shawl.hahaha ;))eh cm berminat je.tp x thu nk bli tuk spe. :P

GnieSyazni said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) Belilah untuk cinta hati...kn baru anniversary...lalala

starzieti said...

kalau jmpe org pakai baju same mase kat poli dlu, ajak dorang tangkap gmbar same2 pastuh letak dlm fb. keh keh keh.

Mr feckry said...

patut la bini wa sekang ni dah memacam pesen tudungnya

...sWeeT uMi... said...

cantek...btul tu skrg ngah glamour ngan inner neck tu kan...umi pun nak jengah sana la hehehe

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala