Pemanis blog =)

Search

Tuesday, September 20, 2011

Melihat keindahan matahari terbenam

Salam..
Saja nak share..hari ahad, gnie & family gi pantai remis sebab nak mandikan budak kecik danisya kena gatal-gatal. So mandikan dengan air laut (air masin)..walaupun pantai remis tu takla bersih sgt tp meriah kat situ..hehe..maybe sebab gerai-gerai yang ada kat situ kot. Femly suka gi sana makan kerang bakar, ikan bakar, sotong bakar...nyummy..

Tak sangka budak kecik tu takut ombak, gigil-gigil...papa dia bangun nak gi kat tepi pantai pun dia cepat-cepat halang & tarik tangan suruh duduk balik..comey je..tapi kena paksa la jugak kalau tidak tak baik gatal-gatal nye.

Lembaga hitam tu sape..belakang tu Danisya & papanye (angah)

Sambil nak mandikan Danisya, sempat tunggu matahari terbenam..cantik..cantik sgt..tenang je rasa..lupa segala masalah dikepala.
 


Alhamdulillah, sekarang dah elok takde gatal-gatal lagi, hari isnin tu dah elok dah. Yang luka dia garu tu pun dah kering =) senang hati tengok. Tak payah ubat mahal-mahal.

*gambar 2nd tu dah buat jadi wallpaper..bila celaru tengok gambar tu..tenang sikit..hee
Photobucket

****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

10 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

cantik kn..:) sy pun ske lepak tpi pntai tgk sunset.

GnieSyazni said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) sama lah kita..tp kt sini yg paling dekat pun pantai remis je..tak berapa bersih airnye

...sWeeT uMi... said...

damai nye hati tgk pic last tu (^__^)...air masin kat pantai mmg sesuai tuk kurangkan/sembuhkan gatal2 badan kan...dulu umi pun pernah wat tuk irfan..g pantai kt PD je...

fae jamal said...

cantik..fae pon suka lepak n termenung tepi pantai..layann..hehe:P

p/s :

di tag :

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/09/contest-saya-comel-bila-memakai-shawl.html

fyna said...

eh gatal kenapa?

GnieSyazni said...

@...sWeeT uMi... hehe..air pantai kat PD bersih..lg best =)

GnieSyazni said...

@fae jamal hehe..kalaula pantai belakang rumah hari2 boleh pegi kan..tq tag..

GnieSyazni said...

@fyna budak kecik tu balik kampung gi main pasir senyap2..tu yang nak gatal2..hee

qlah said...

Indahnya keindahan .... ;D

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

tp PD ada buaya :P pantai remis byk remis ke?haha..ok la tu.xpyh tgk air nya,tgk sunset je.

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala