Pemanis blog =)

Search

Friday, September 2, 2011

Im back =)


Assalammualaikum..
rindunye..
alhamdulillah selamat dah sampai kat rumah =)

Malam tadi kul 12 sampai, dari Pengkalan Hulu Perak, ke Shah Alam Selangor..10 jam dalam kereta ikut jalan dalam, memang lenguh2 pinggang..sampai umah dah mandi-mandi ingatkan nak buka blog tp tak sempat..terus ZZzzzz.. =) kepenatan

nak tepek gambar raya pertama, tp takde amik gambar full la pulak, semangat nak raya tak teringat nak bergambar atau lebih tepat kat kampung super busy di pagi raya..yang ada pun belum pakai tudung..takpelah kan, i bukan artis pun..haha..lainkali lah amik gambar =)


ops..kasi rotate


nah ni je la gambar yang ade..ni pun dah abes beraya, nak balik baru teringat nak snap2 gambar...dah super selekeh baru nak bergambar..lalala okla kan..nasib baik ingat nak snap...

=)

Yang sedih..tahun ni opah tak buat mini popia...nasib baik terjumpa orang jual mini popia serunding ikan bilis kat sg.besar, Selangor..pengubat kekecewaan..jadila dari takde..huhu

korang, jangan makan banyak2 sangat tau raya..kang demok..haha..babai
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

7 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

:) wlupn tiak da masam,cahaya keindahan masih terpancar. :P hahaha

sHieRa @ cRa said...

try ni..:)..http://duniafantasicra.blogspot.com/2011/09/2nd-giveaway-by-lyssasecret.html

fae jamal said...

selamat hari raya;)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

qlah said...

salam sis .

ehehe . santik la sis ;D

Mr feckry said...

selamat hari raya

SyUhAdA said...

slmt hari raya gnie..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala