Pemanis blog =)

Search

Monday, September 12, 2011

Spread Your Loved

Entri bukan sekadar entri, entri tulus dari hati..cecey..
bermadah berhelah

TLC Promise me Campaign

Dengan pembelian barangan TLC, anda boleh secara tak langsung menyumbang kepada 5 charity partners. Nothing to lose kan =)

Cerita pasal charity


Dapat email dari Nuffnang tentang campaign ni
kalini untuk Rumah Aman

terkesan dihati baca ayat

'Meet little Amri, on the left. Amri suffers from a learning disability, but is an endless bundle of energy, happily chatting with us and curiously peering at our gadgets. He dreams of being a football player on the national team one day, and we have no doubt that Rumah Aman will give him everything he needs to achieve that :)'



selanjutnya klik nuffnang blog Here




mungkin tak banyak nak bantu, sikit pun jadilah kan..sesiapa dapat duit raya terlebih-lebih tu..apelagi..silalah derma..hehe...takdelah..guro je..depends kat masing-masing..kalau rasa prihatin. jom menderma =)

Mungkin kita tak rasa, kalau tengok gambar, adik-adik ni happy je semua. Tapi kan kalau korang selam hati mereka, syahdu je rasa. Sy pernah join charity melawat rumah anak-anak yatim, happy sangat diorang ni terima kehadiran our group. Ada sorang adik perempuan asyik berkepit je kat sy..syahdu je dia cakap dia takde kakak..bila budak kecik cakap macam tu memang terkesan di hati. Time lawatan kami dah berakhir, berkaca mata adik tu, sedih tengok tapi apalah daya, nak menolong banyak pun kita bukan ada apa-apa, just boleh bagi mereka gembira dengan kehadiran & sikit bantuan. Tak salah kan, ganjaran tu pasti dijanjikan bagi mereka yang ikhlas =)

bukan semua orang diberi peluang membantu orang kan

Cara nak donate, klik banner


Salam Shayangg..

Regards,
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

1 comment:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

sy pun dpt bnd ni dr nuff.sdh tgk bdk tu..T_T

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala