Pemanis blog =)

Search

Monday, November 7, 2011

Alone @ Aidiladha

hee tajuk nak sayu je..Tapi taklah sayu sangat pun coz diri sendiri yang malas ikut balik kampung, penat badan balik kampung 7hours minimum, tu yang malas, so raya la sorang-sorang, kat Selangor ni area Shah Alam, raya Qurban tak meriah sangat pun, cuma rasa sayu sangat bila dengar takbir pagi-pagi raya. Yela kan..dok sorang-sorang, layan perasaan je la, nak layan sape lagi =) 

Anyway, masih belum terlambat kan nak wish
Salam Aidiladha buat semua..
Banyak cerita kat TV buat menitis airmata =) especially directed by Sheila Rusly..salute ^_~

oK take care k
Drive safely =)





Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

3 comments:

Abg Stalker said...

amboi mcm artis..siap ada ala2 poskad tu.hahaha ;D encik kekasih kn ada,so xde lonely sgt kn.lain la kita ni ha..salam aidiladha gnie. :)

Abg Stalker said...

amboi mcm artis..siap ada ala2 poskad tu.hahaha ;D encik kekasih kn ada,so xde lonely sgt kn.lain la kita ni ha..salam aidiladha gnie. :)

zOeY zAu YaH said...

wah raya sorang? hebatnya..kalau saya mmg x sggup..selamat hari raya =D

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala