Pemanis blog =)

Search

Tuesday, November 15, 2011

Sesedap rasa hati je kan..

marah benor muka, propa semata..hee
Pelik ngan manusia ni, sesuka hati dia je nak marah orang tak bertempat. hampeh..dia yang salah pulak tu tak nak baca info betul-betul, pastu marah kat orang tu macam orang tu yang salah. Nak cover malu la tu. hampes..bila orang betulkan salah die, dikatanya perli. hahaha susah cakap dengan orang camni, die je yang betul.

kalau anak ke adik ke boleh la sesuka hati nak marah cik kak oi, ni awok tak kenal boleh pulak marah-marah. gila ke ape, atau PMS?..

hehe..nak marah biorlah bertempat. peace yaw (^_~)Y
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

17 comments:

Abg Stalker said...

HAHAH..mgkn putus haid.sbb tu la emosi lbh hebat dr PMS. :P

Ardini Humaira said...

marah dia balik jom :D

Mr feckry said...

sabar tu lagi baik..Allah sentiasa bersama orang yang sabar

nur anis said...

hihi..tak suka jugak kalau kena macam tu..

Cik Tqah said...

wat bodoh je gnie.. kdg2 ni kalo layan jd menda lain plak

...sWeeT uMi... said...

dia stress kot sbb tu dia marah-marah huhuhuhu

oya said...

sabar je lah sesuai ngn blog..awat marah bebenor tu

starzieti said...

haha. PMS letew. :b

GnieSyazni said...

@Abg Stalker haha mungkinlah

GnieSyazni said...

@Ardini Humaira jom..hee

GnieSyazni said...

@Mr feckry masih boleh sabar ni..tak simpan dlm hati pun :)

GnieSyazni said...

@nur anis kan anis kan :)

GnieSyazni said...

@Cik Tqah hehe good idea..lepas tegur kesalahan org tu malas dah nak layan..lantak

GnieSyazni said...

@...sWeeT uMi... hee yela kot..kdg tgh stress bukan sedar termarahkan orang

GnieSyazni said...

@oya mmg wajib sabar.. :)

GnieSyazni said...

@starzieti mungkinkah :)

qlah said...

contact lens akka cantik ! <--out topic . hihi .


p/s: senyum.. :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala